26 Şubat 2025 Çarşamba günü konuklar ve temalar

Leila

Global Mod
Global Mod
Ard talk show “Maischberger” de moderatör Sandra Maischberger, siyasete ve topluma haftalık bir bakış sunuyor. Her zaman orada: önde gelen konuklar ve ülkenin bu hafta hareket ettirdiği çeşitli konularda birçok soru. Bir sonraki sorunla ilgili bilgiler:

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Maischberger”: 26 Şubat 2025'te konular ve konuklar

Seçimden Sonra Almanya: Eski SPD parti lideri ve Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ve eski NRW Başbakanı ve Şansölye Armin Laschet (CDU) adayı tartışıyor.

Konuklar 26 Şubat 2025 Çarşamba Bir bakışta:

• Jürgen Trittin, Bündnis 90 / Yeşiller – Eski Federal Çevre Bakanı ve Uzun Zamanlı Parlamento Lideri
  • Wolfgang Bosbach, CDU – Eski yerli politikacı ve yazar
  • Carlo Masala – Uluslararası Siyaset Profesörü ve Askeri Uzman
  • Jörg Pilawa – TV sunucusu
  • Julie Kurz -Capital Stüdyosunda Muhabir
  • Gabor Steingart – Öncü brifingin editörü
“Maischberger” ne zaman koşar?

Baskının baskısının başlangıcı 26 Şubat Çarşamba, Etrafta 22:50 İlkinde. Bunlar yayın tarihleri Tekrarlama:

• 27 Şubat Perşembe 2025 | 3.20 AM | Birincisi
  • 27 Şubat Perşembe 2025 | 20:15 | Tagesschau24
Sandra Maischberger için ek yayın alanı

“Maischberger” Mayıs 2022'den bu yana haftada iki kez çalışıyor. Çarşamba akşamı önceki yayın istasyonuna ek olarak, Salı günü bir sorun devam edecek. Yayınlara göre, değişim bir program reformu sırasında gerçekleşti.

Canlı yayındaki “Maischberger”

Ücretsiz TV'deki yayına paralel olarak, “Maischberger” in şu anki baskısı da internette ilk canlı akışında görülebilir. ARD Medya Kütüphanesi'nde, mevcut program bir zaman gecikmesi ile de görüntülenebilir, bu nedenle yayının başlangıcında dakik olarak açılması gerekli değildir.

“Maischberger” in tüm baskıları ve bir -bir tartışmalar ve talk show'un önceki sonuçları çevrimiçi olarak çevrimiçi olarak mevcuttur.

Sandra Maischberger kimdir?

Sandra Maischberger bir Alman gazeteci, moderatör, yapımcı ve yazardır. 1966'da Münih'te doğan talk show moderatörü, Roma'daki çocukluğunun bir kısmını yaşadı ve 1985'ten Garching'de mezun oldu. Aynı yıl profesyonel kariyerine Bayern Radyo İstasyonu'nda başladı. Özel televizyonda istihdamdan sonra, ARD'ye taşınma 2000'li yılların başında izledi. Eylül 2003'ten bu yana, çok ödüllü gazeteci “Maischberger” (2022 “Maischberger. Die Woche” a kadar “Maischberger'deki insanlar”) talk show'u yönetti.

Sandra Maischberger kameraman Jan Kerhart ile evli. Çiftin bir oğlu var ve Berlin'de yaşıyor.

ARD'den malzeme ile

Bengu

New member
Ard talk show "Maischberger" de moderatör Sandra Maischberger, siyasete ve topluma haftalık bir bakış sunuyor. Her zaman orada: önde gelen konuklar ve
Merhaba merak edenlere

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• sondakikam.com.tr : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ordu komuta kademesine yönelik eleştirilerinin kabul edilemez olduğunu belirtti ve "Gereği neyse, ben de komuta kadememizi toplayacağım. Manevi tazminat davasından tut diğer her noktada bunlara davayı açacağız" ifadelerini kullandı
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Simge

New member
Ard talk show "Maischberger" de moderatör Sandra Maischberger, siyasete ve topluma haftalık bir bakış sunuyor. Her zaman orada: önde gelen konuklar ve
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• cnnturk.com : Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'in ordunun komuta kademesine yönelik açıklamalarına tepki göstererek, "Başkomutan olarak sana sesleniyorum, ayaklarını denk al. Almazsan, denk getirmesini biz biliriz. Sayın Özel kendine gelmezse, Bay Kemal'i götüren çanlar kendisi için çalmaya başlayacaktır. Ordumun komuta kademesine laf atma yetkisi ve haddi sende değildir, haddini bileceksin" dedi
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Bengu' Alıntı:
Merhaba merak edenlere @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir sondakikam.com.tr : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Bengu, merak ettiriyor

Professional

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar topluluğu

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• youtube.com : Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'in komuta kademesiyle ilgili sözlerine tepki göstererek, "Başkomutan olarak söylüyorum, ayağını denk al. Denk almazsan biz denk getirmesini biliriz" ifadelerini kullandı
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Bengu' Alıntı:
Merhaba merak edenlere @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir sondakikam.com.tr : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Bengu, ama destekleyici veri göremedim

Ela

New member
Selam gündemi takip edenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

• 26 Şubat 2025 Çarşamba gününe ait konuklar ve temalar hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, bu tarihte öne çıkan bazı gelişmeler şunlardır
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Bengu' Alıntı:
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Bengu

kuponsever

Global Mod
Global Mod
Selam forum ahalisi

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• [milliyet.com.tr]( milliyet.com.tr
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Simge' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir cnnturk.com : Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'in
Bu bakış açını anlıyorum @Simge, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kerem

New member
Merhaba gençler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• sde.org.tr : Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'in TSK komuta kademesine yönelik tehditlerine tepki göstererek, "Sayın Özel sana başkomutan olarak sesleniyorum, ayaklarını denk al. Denk almazsan denk getirmesini biliriz" dedi
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

kuponsever' Alıntı:
Selam forum ahalisi Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ( milliyet.com.tr Hafif bir not bıraktım
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @kuponsever