5 Ağustos 2023’teki bölümün konusu budur

Leila

Global Mod
Global Mod
Ortalama 4,76 milyon izleyici izliyor; bu, ARD dizisi “Die Heiland – Wir sind Rechtsanwälte”nin başarı öyküsünü sürdürmek için yeterli bir neden. Görme engelli avukat Romy Heiland’ı konu alan popüler avukat dizisi 29 Ağustos’ta dördüncü sezonuna başlayacak. Burada bir sonraki bölümün önizlemesini bulacak ve güncel yayın tarihlerini takip edeceksiniz.

“Die Heiland”ın yeni bölümü nerede ve ne zaman yayınlanacak?

“Die Heiland”ın yeni bölümü Salı günleri saat 20.15’te yayınlanıyor. Şu ana kadar üç sezonda 25’ten fazla bölüm yayınlandı. Dördüncü sezonda 13 yeni bölüm yer alıyor. Bunlar bir sonraki yayın tarihleri:

• 29 Ağustos 2023 Salı 20:15: 26. Bölüm “Küçük ve Büyük Balık” (yeni bölüm)
  • 5 Eylül 2023 Salı, 20:15: 27. Bölüm “Biggis Blond” (yeni bölüm)
  • 19 Eylül 2023 Salı 20:15: 28. Bölüm “Yalan” (yeni bölüm)
“Die Heiland”: 5 Eylül’deki bölüm neyle ilgili?

© Kaynak: ARD / Rudolf Wernicke

Mankenlik yarışmasında bir kaza meydana gelir: Kuaför sahibinin kızı Kira Baumann yaralanır ve saç derisi yanar. Bu yarışmada Kira’ya stil veren Biggi Kowalski’den şüpheleniliyor.

İronik bir şekilde, Biggi’nin torunu genç Miley yarışmanın galibi olarak ortaya çıkar ve bu da soruları gündeme getirir. Biggi’nin kızı Jule Förster, yardım istemek için annesini Romy’ye sürükler. Görünüşe göre Biggi salonda pek popüler değildi. Kendi özel ağartma karışımını kullanmış ve yarışma günü birisi buna klor dioksit katmış olmalı.

Başlangıçta salonu devralmayı ümit eden yönetici Sam Kamal, yaralı model Kira’nın babası olan sahibi Richard Baumann ile itibarını zedelemiş görünüyor. Baumann, failin Biggi olduğuna inanıyor. İronik bir şekilde Rudi, Baumann’ın avukatıdır ve Romy zorlu bir rakiple karşı karşıyadır, özellikle de kendisi müvekkilinin masumiyetine tam olarak ikna olmadığı için.

Ben’in erkek kardeşi Felix, yurt dışında uzun süre kaldıktan sonra onunla iletişime geçince Ben isteksizce onunla buluşur. Şu ana kadar Felix’in görünüşü her zaman sorun anlamına geliyordu.

“Die Heiland”: tekrar gösterimler ve yayın seçenekleri

Son bölümün tekrarı ilk yayının ardından ilk gece izlenebilecek. 26.Bölüm 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 12:15’te tekrarlanacak.

“Die Heiland”ın eski bölümlerine de ilk yayın tarihinden itibaren bir yıl boyunca ana sayfadan ücretsiz olarak erişilebiliyor. Ayrıca ilkinin programı ARD medya kütüphanesinde canlı yayın olarak izlenebilecek. Yurt dışından ARD yayın hizmetinin kullanımı yasal nedenlerden dolayı kısıtlanabilir.

“Kurtarıcı”: Ana Karakterler ve Oyuncular

Romy Heiland – Christina Athenstadt’ın canlandırdığı

Romy Heiland (Christina Athenstadt).

Sina Reiss – Tilly Vogel’in canlandırdığı

Tilly Vogel (Sina Reiss'in canlandırdığı).

Tilly Vogel (Sina Reiss'in canlandırdığı).

Tilly Vogel (Sina Reiss’in canlandırdığı).

Ringo Hollander – Tim Kalkhof’un canlandırdığı

Tim Kalkhoff, Die Heiland adlı hukuk dramasında Ringo Holländer'ı canlandırıyor.

Tim Kalkhoff, Die Heiland adlı hukuk dramasında Ringo Holländer'ı canlandırıyor.

Tim Kalkhoff, Die Heiland adlı hukuk dramasında Ringo Holländer’ı canlandırıyor.

Rudi İllic – Aleksandar Jovanoviç tarafından canlandırılıyor

Rudi Illić (Aleksandar Jovanoviç, solda) ve Romy Heiland (Christina Athenstädt, sağda).

Rudi Illić (Aleksandar Jovanoviç, solda) ve Romy Heiland (Christina Athenstädt, sağda).

Ben Ritter – Peter Fieseler’in canlandırdığı

Peter Fieseler, Die Heiland adlı hukuk dizisinde Ben Ritter'ı canlandırıyor.

Peter Fieseler, Die Heiland adlı hukuk dizisinde Ben Ritter'ı canlandırıyor.

Peter Fieseler, Die Heiland adlı hukuk dizisinde Ben Ritter’ı canlandırıyor.

Odette Santos – Anne Diemer tarafından canlandırılıyor

Anne Diemer, Die Heiland adlı hukuk dizisinde Odette Santos'u canlandırıyor.

Anne Diemer, Die Heiland adlı hukuk dizisinde Odette Santos'u canlandırıyor.

Anne Diemer, Die Heiland adlı hukuk dizisinde Odette Santos’u canlandırıyor.

Karin Heiland – Peggy Lukac’ın canlandırdığı

Peggy Lukac, hukuk draması Die Heiland'da Karin Heiland'ı canlandırıyor.

Peggy Lukac, hukuk draması Die Heiland'da Karin Heiland'ı canlandırıyor.

Peggy Lukac, hukuk draması Die Heiland’da Karin Heiland’ı canlandırıyor.

Paul Heiland – Rüdiger Kuhlbrodt’un canlandırdığı

Karin Heiland (Peggy Lukac, sağda) ve Paul Heiland (Rüdiger Kuhlbrodt, solda), Ben'in erkek kardeşi Felix'in cenazesinde.

Karin Heiland (Peggy Lukac, sağda) ve Paul Heiland (Rüdiger Kuhlbrodt, solda), Ben'in erkek kardeşi Felix'in cenazesinde.

Karin Heiland (Peggy Lukac, sağda) ve Paul Heiland (Rüdiger Kuhlbrodt, solda), Ben’in erkek kardeşi Felix’in cenazesinde.

© Kaynak: Rudolf Wernicke

Kurtarıcı Gerçek Bir Hikayeye Dayalı mı?

Evet. Berlin’de çalışan Alman ceza savunma avukatı Pamela Pabst, diziye ilham kaynağı oluyor. Dizinin ana karakteri gibi Pabst da doğduğundan beri kördür. 2014 yılında “Görmediğini Görüyorum” adlı biyografisini yayınladı. Kör bir savunma avukatı kendi yoluna gider.”

Pamela Pabst (danışman, solda) ve Christina Athenstädt (rol Romy Heiland, sağda).

Pamela Pabst (danışman, solda) ve Christina Athenstädt (rol Romy Heiland, sağda).

Pamela Pabst’ı, Lisa Martinek’in 2019’daki beklenmedik ölümünden sonra rolü devralan Christina Athenstädt canlandırıyor. Pabst, ARD dizisinin ekibine danışmanlık yapıyor. Temel amaç “kör çalışan bir kişinin gerçekçi temsilini aktarmaktır”.

ARD’den metinleri önizleyin