5 Haziran 2024 Çarşamba günü yaşananlar

Leila

Global Mod
Global Mod
“Berlin – Day & Night” ile birlikte “Köln 50667” yan dizisi, RTL 2'deki günlük pembe dizi akşam programının bir parçasıdır. ABD televizyon dizisi “Beverly Hills, 90210″a dayanan “Köln 50667”, bir röportaj kullanıyor Katedral kentindeki kahramanların renkli yaşamlarına ışık tutacak bir tarz. Yeni bölüm her Pazartesi'den Cuma'ya 18:05'te yayınlanıyor. Spoiler'a dikkat! Burada önümüzdeki beş bölümde neler olacağını açıklıyoruz.

Devamını oku sonra Reklamcılık

5.6.2024 Çarşamba: “Köln 50667” Bölüm 2874

Svenja, babası Dieter “Maya”daki eski görevine döndüğünde hemen kötü bir hisse kapılır. Ve çok geçmeden endişelerinin tamamen haklı olduğu ortaya çıkıyor. Svenja, babasının onun başarılarını hiç takdir etmediğini düşünüyor. Son birkaç haftadır verdiği kararların ciddiye alınmadığını acı bir şekilde kabul etmek zorunda kalıyor. Dieter kabul konuşması sırasında onu görmezden gelince, Svenja sonunda bıktı. İstifa ederek ipi çeker ve striptiz kulübündeki işinden ayrılır.

Dieter striptiz kulübündeki eski işini yeniden devralır.  Önceki haftalarda burayı işleten kızı Svenja'ya övgü dolu sözleri yok.  Bir noktada bardak taşar.  Svenja “Maya”daki işinden ayrılır.

Dieter striptiz kulübündeki eski işini yeniden devralır. Önceki haftalarda burayı işleten kızı Svenja'ya övgü dolu sözleri yok. Bir noktada bardak taşar. Svenja “Maya”daki işinden ayrılır.

Kaynak: RTLZWEI / filmpool eğlencesi

6.6.2024 Perşembe: “Köln 50667” bölüm 2875

Mel ve Luise bekarlığa veda partisinin ertesi günü uyandıklarında Lea'nin orada olmadığını görünce biraz şaşırırlar. Onun nerede olduğuna dair son ipucu, Nina'ya göre hayatına devam ettiği bir adamla çekilmiş birkaç kötü cep telefonu fotoğrafı. Bir adamın Lea'nin cep telefonuna pili bitmeden cevap vermesiyle durum daha da kötüleşir. Ben eve geldiğinde kadınlar bir bahaneyle çatı katından kaçar ve Lea'yı aramaya başlar. Dün geceki barmen, fotoğraflardaki adamın düzenli müşterisi olan Rafael'i tanır ve Mel ile Luise'ye adresini verir. İkili orada Rafael ile tanışır, ancak gerçek aramaları başarısız olur: Lea'nın eve yalnız gittiğini öğrenirler. Mel ve Luise endişelidir. Ben'e gerçeği söylemeye karar verirler. Ancak Lea'nin bekarlığa veda partisinde ortadan kaybolduğuna dair hikayeyi duyduğunda Ben hafif bir sinirle tepki verir.

Köln 50667 2875. bölüm 18.05'te RTLZWEI'de.  Mel ve Luise endişelidir çünkü Lea, bekarlığa veda partisinden sonra ortadan kaybolmuştur.  En son birlikte görüldüğü adam da Lea'nin nerede olduğu hakkında hiçbir şey bilmiyor.  Mel ve Luise, Ben'le konuştuğunda sinirlenmiş görünüyor.

Köln 50667 2875. bölüm 18.05'te RTLZWEI'de.  Mel ve Luise endişelidir çünkü Lea, bekarlığa veda partisinden sonra ortadan kaybolmuştur.  En son birlikte görüldüğü adam da Lea'nin nerede olduğu hakkında hiçbir şey bilmiyor.  Mel ve Luise, Ben'le konuştuğunda sinirlenmiş görünüyor.

Mel ve Luise endişelidir çünkü Lea, bekarlığa veda partisinden sonra ortadan kaybolmuştur. En son birlikte görüldüğü adam da Lea'nin nerede olduğu hakkında hiçbir şey bilmiyor. Mel ve Luise, Ben'le konuştuğunda sinirlenmiş görünüyor.

Cuma, 7.6.2024: “Köln 50667″ bölüm 2876

Olli ve Jessi, Ben ve Lea'nin eğlenmek için taktıkları alyanslarını çıkaramayınca paniğe kapılır. Yaşadıkları aksilik, Olli ve Jessi'yi kendi olası düğünleri hakkında konuşmaya sevk eder. Aslında bunun kendileri için bir sorun olmadığı konusunda hemfikirler. Ancak Olli ne kadar rüya gibi bir kadınla birlikte olduğunun bir kez daha farkına varır. Olli, Jessi ile evlenmeyi giderek daha fazla düşünmesine izin verirken, onun bir gün onun karısı olmayı hayal edebileceğine dair hiçbir fikri yoktur. Sonunda Olli, Jessi'yi ne kadar sevdiğini anlar. Her şeyi riske atmaya ve ona evlenme teklif etmeye karar verir…

Olli ve Jessi, Ben ve Lea'nin alyanslarıyla oynayarak kötü zamanlar geçirdikten sonra bir anda kendi düğünleri sohbet konusu haline gelir.  Olli olumsuz tavrından vazgeçer.  Jessi'ye evlenme teklif etmeye karar verir.

Olli ve Jessi, Ben ve Lea'nin alyanslarıyla oynayarak kötü zamanlar geçirdikten sonra bir anda kendi düğünleri sohbet konusu haline gelir.  Olli olumsuz tavrından vazgeçer.  Jessi'ye evlenme teklif etmeye karar verir.

Olli ve Jessi, Ben ve Lea'nin alyanslarıyla oynayarak kötü zamanlar geçirdikten sonra bir anda kendi düğünleri sohbet konusu haline gelir. Olli olumsuz tavrından vazgeçer. Jessi'ye evlenme teklif etmeye karar verir.

Pazartesi, 10.6.2024: “Köln 50667″ bölüm 2877

Olli bugün Jessi'ye evlenme teklif etmeye karar verdi. Sandra'dan yardım ister: Sandra'nın, evde mükemmel bir romantik akşam yemeği için her şeyi hazırlarken gün içinde Jessi'nin dikkatini dağıtması gerekir. Ama pek çok şey ters gidiyor. Olli yanlışlıkla nişan yüzüğünü yutunca teklifi iptal etmek ister. Jessi'nin Ben'le konu hakkında yaptığı telefon görüşmesini dinlediğinin farkına bile varmıyor. Kısa bir süre sonra ona, başarısız “teklif girişimini” kabul ettiği bir video mesajı gönderir. Olli dünyadaki en mutlu insandır.

Olli, Sandra'dan yardım ister: Jessi'nin romantik bir akşam yemeği ve evlenme teklifi hazırlayabilmesi için dikkatini dağıtması gerekir.  Ancak ilk başta o kadar çok şey ters gider ki Olli geri adım atmak ister.

Olli, Sandra'dan yardım ister: Jessi'nin romantik bir akşam yemeği ve evlenme teklifi hazırlayabilmesi için dikkatini dağıtması gerekir.  Ancak ilk başta o kadar çok şey ters gider ki Olli geri adım atmak ister.

Olli, Sandra'dan yardım ister: Jessi'nin romantik bir akşam yemeği ve evlenme teklifi hazırlayabilmesi için dikkatini dağıtması gerekir. Ancak ilk başta o kadar çok şey ters gider ki Olli geri adım atmak ister.

11.6.2024 Salı: “Köln 50667” Bölüm 2878

Nina, Kenan'a doğum gününde harika bir kahvaltıyla sürpriz yapmak ister. Ancak ormandaki kulübeyi paylaşmak zorunda kaldıkları sevimsiz pop çifti onun planlarını bozar. Nina ve Kenan Köln'e kaçarlar. Orada huzur içinde günün tadını çıkarmayı umuyorlar. Ancak bir sonraki aksilik şu şekildedir: apartman kaos içindedir. Mesut ve Paula gerçekten kendilerini bıraktılar. Nina ilk başta cesur bir yüz takınır ama sonra cesaretini kaybeder ve hayal kırıklığının serbest kalmasına izin verir. Mesut ve Paula'nın vicdanı rahatsızdır.

Kenan'ın doğum gününde Nina ve kendisi, sevimsiz bir çiftle paylaşmak zorunda kaldıkları orman kulübesinden kaçarlar.  Artık Köln'de güzel bir gün geçirmeyi umuyorlar.  Ancak Mesut ve Paula apartmanda tam bir kaos yarattı.

Kenan'ın doğum gününde Nina ve kendisi, sevimsiz bir çiftle paylaşmak zorunda kaldıkları orman kulübesinden kaçarlar.  Artık Köln'de güzel bir gün geçirmeyi umuyorlar.  Ancak Mesut ve Paula apartmanda tam bir kaos yarattı.

Kenan'ın doğum gününde Nina ve kendisi, sevimsiz bir çiftle paylaşmak zorunda kaldıkları orman kulübesinden kaçarlar. Artık Köln'de güzel bir gün geçirmeyi umuyorlar. Ancak Mesut ve Paula apartmanda tam bir kaos yarattı.

“Köln 50667” ne zaman ve nerede yayınlanıyor? Yayın süreleri ve tekrarları

“Köln 50667” serisi her gün yayınlanıyor Pazartesi-Cuma 18:05'te RTL 2'deÖnceki akşamın tekrarı pazartesiden cumaya saat 12.55'te televizyonda gösterilecek.

Dizi aynı zamanda TV Now'da çevrimiçi olarak da izlenebilir. Her bölüm TV'de yayınlandıktan hemen sonra 30 gün boyunca izlenebilir. Ayrıca her bölümün televizyonda yayınlandıktan sonra yedi gün boyunca izlenebildiği “Köln 50667” uygulaması da mevcut. TV Now Plus ile sonraki bölümler TV galasından üç gün önce izlenebilecek. Hikayeye doyamıyorsanız RTL II web sitesinde öne çıkan klipleri ve en iyi videoları izleyebilirsiniz.

“Köln 50667” gerçek mi sahte mi?

“Köln 50667” senaryolu bir realite dizisidir. Aynı seri evreninde geçen “Berlin – Day & Night” gibi, Köln uyarlaması da tamamen kurgusal olanı mümkün olduğunca gerçekçi bir şekilde tasvir etmekle ilgili. Bunu yapmak için sabun, diğer şeylerin yanı sıra titrek kamera estetiğine ve sahneler arasında hızlı geçişlere dayanan bir röportaj stilini simüle ediyor.

Haberler/akw/dpa/tr