Avrupa Şampiyonası'nı takip eden bir Alman televizyon muhabiri, yayın sırasında bir adam tarafından taciz edildi. İsminin gizli kalmasını isteyen mağdur, durumu “T-Online” haber portalına bildirdi. Adam çalışırken kolunu ona doladı, kendini ona bastırdı ve yanağından öptü. T-Online'a “İlk başta gülümsedim ve devam ettim ve ne olduğunu yeterince hızlı anlayamadım” dedi. “Yanına gidip şunu söylemeliydim: Oğlum, öyle değil. Ama sonra gitti.”
Devamını oku sonra Reklamcılık
Edinilen bilgiye göre canlı yayın olmadığı için bölüm yeniden kaydedildi ve ilgili televizyon programında gösterilmedi.
Spor etkinliklerinde cinsel saldırılar yaygındır. Stadyumlar ve taraftar bölgelerinde bu olaylarla ilgilenmek için özel eğitimli personel bulunuyor ve mağdurlar yardım için bu personele başvurabiliyor.
Haberler/s
Edinilen bilgiye göre canlı yayın olmadığı için bölüm yeniden kaydedildi ve ilgili televizyon programında gösterilmedi.
Spor etkinliklerinde cinsel saldırılar yaygındır. Stadyumlar ve taraftar bölgelerinde bu olaylarla ilgilenmek için özel eğitimli personel bulunuyor ve mağdurlar yardım için bu personele başvurabiliyor.
Haberler/s