aniden ilk isimle anılıyorlar

Leila

Global Mod
Global Mod
Hamburg. “Siz”den “size”: Barbara Schöneberger ve Günther Jauch, 1000. “NDR Talk Show”da kardeşlik için içtiler. “İşim hakkında soru sorulduğunda bana en sık sorulan soru şudur: Bay Jauch’u gerçekten tanıyor musunuz?” dedi Schöneberger (49) Cuma akşamı. “Senin adını kullanmak hiç aklıma gelmedi. Şimdi fark ettim ki çevrenizde gerçekten adınızı kullanan çok az insan var…” Jauch (67) kısaca tepki gösterdi ve ardından şöyle dedi: “Sizde bir ihtiyaç hissi mi hissediyorum?” Konuşma Jauch’un şu cümlesiyle sona erdi: ” Barbara, evet, öyleyim.”

İkisi de şampanya içerek Siezen’den Düzen’e ritüelleşmiş geçişi içki içerek kutladılar. Schöneberger ve Jauch, RTL’de yıllardır Thomas Gottschalk (73) ile birlikte bir yarışma programına ev sahipliği yapıyor (“Çünkü ne olduğunu bilmiyorlar! Jauch-Gottschalk-Schöneberger Gösterisi”).

“Uzun vadede bunu sürdürebilir miyim bilmiyorum.”

Tosttan sonra Schöneberger, “Uzun vadede bunu sürdürebilir miyim bilmiyorum” dedi. “Buna o kadar alıştım ki, sana hep şehirden o kadar söz ederdim ki,” dedi küçük bir dil sürçmesiyle. “Bunu söylemek benim için hala biraz zor ama bunu halledeceğiz.”

Talk-show konuğu Ina Müller gruptan araya girdi: “Mr. Jauch da Günther’den daha güzel.” “Bay. Jauch” biraz daha çekici görünüyor.

Jauch daha sonra şöyle açıkladı: “Bana Rusya’da ölen bir amcamın adını verdim.” Günther, 1920’lerde, hatta Heinz’dan önce, Almanya’da en yaygın erkek ismiydi. Ancak artık Günther’in olmadığını da fark etti.

Müller daha sonra grupta oturan hamile Carolin Kebekus’a çocuğuna “Günther” adını vermenin mümkün olup olmadığını sordu. Kebekus sadece şunu söyledi: “Her şey hâlâ açık.”

Yayın Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yenileniyor.

“NDR Talk Show”un 1000. yıl dönümü canlı yayını Cuma akşamı saat 22.00’den itibaren izlenebilecek.

Schöneberger, meslektaşı Hubertus Meyer-Burckhardt ile birlikte Jauch, Müller ve Kebekus’un yanı sıra Florian David Fitz, Christoph Maria Herbst, Tim Mälzer ve Mario Barth’ın da dahil olduğu konuşma konukları için normalden yarım saat daha fazla zaman ayırdı.

Haberler