AÖL İmtihan sonuçları belirtildi! Heyecanla Beklenen İmtihan sonuçlarını Görüntülemek İçin Tıklayın

kunteper

Global Mod
Global Mod
AÖL sonuçları belirtildi mı? AÖL sonuçları ne vakit açıklanır? Ulusal Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Liselerinde imtihanlara giren binlerce öğrenci AÖL imtihan sonuçlarının ne vakit açıklanacağını merak ediyor. Heyecanla beklenen AÖL imtihan sonuçları belirtildi.

AÖL İMTİHANLARI NE VAKİT SONA ERDİ

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 2. Periyot Açık Öğretim Lisesi imtihanı online olarak yapılmıştı. 1 Mart tarihinde yapılan imtihanlar 10 Mart tarihinde sona ermişti. Daha erken açıklanması beklenen AÖL imtihan sonuçları, imtihana iştirak yoğunluğundan dolayı biraz gecikmesine niye oldu.

İMTİHAN SONUÇLARINI NEREDEN GÖREBİLİRİZ?

Ulusal Eğitim Bakanlığı’na ilişkin resmi internet sitesinden 2. Devir Açık Öğretim Lisesi imtihanı sonuçlarını http://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx linki üzerinden T.C kimlik numarası ve belirlemiş olduğunuz şifre ile sorgulayabilirsiniz

AÖL 3. PERİYOT İMTİHANLARI NE VAKİT BAŞLAYACAK?

Açık Öğretim Lisesi 2. Devir imtihanlarının sona ermesiyle bir arada gündeme gelen 3. Periyot imtihanlarının ne vakit yapılacağı merak konusu oldu. Adaylar imtihan tarihleri ve imtihanların nasıl olacağına yönelik internette araştırmalar yapıyor. AÖL 3. Devir imtihan tarihleri çabucak hemen belirli değil. Ulusal Eğitim Bakanlığı’nın yapacağı açıklamalara bakılırsa haberimizi güncelleyeceğiz.

AÖL İMTİHAN SONUÇLARI NE VAKİT AÇIKLANIR?

AÖL imtihan sonuçlarının açılanacağı tarih tam olarak netleşmemişti. çabucak hemen internet sayfası üzerinden imtihan sonuçları ve kredi ayrıntıları üzere sonuçlara erişemiyoruz. Ama Açık Öğretim Lisesi’ne ilişkin taşınabilir uygulamayı cep telefonunuza indirerek kredi ayrıntıları sekmesine tıkladıktan daha sonra imtihan neticelerinızı bu türlü öğrenebilirsiniz.