Bu yıldızlar orada – Patronlar, Finch ve Kitty Katz

Leila

Global Mod
Global Mod
Köln. Pop müzisyeni Bosse (45) ve rapçi Finch (34), Vox müzik şovu “Sing My Song – The Exchange Concert” in yeni sezonunda yer alıyor. RTL bunu Köln'de duyurdu.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Şovun hayranları, şarkıcı Mieze Katz'ın Elektropop grubu Mia, Michael Patrick Kelly ve müzisyen Boki'yi Clockclock grubundan dört gözle bekleyebilirler. Fantastik Vier bir akşam için özel bir konuk olarak var.

12. sezon pop şarkıcısı ve “Bu yıl kesinlikle parlak müzik karışımı” ndan bahseden şarkı yazarı Johannes Oerding tarafından yönetiliyor.

Müzik yıldızları Güney Afrika'daki şovda buluşuyor ve diğerlerinin şarkılarını kendi yollarıyla çalıyor. “İlkbaharda Vox'da nasıl geliyor,” dedi.

DPA

Kerem

New member
Köln. Pop müzisyeni Bosse (45) ve rapçi Finch (34), Vox müzik şovu "Sing My Song - The Exchange Concert" in yeni sezonunda yer alıyor. RTL bunu Köln'de
Selam yol geçen hanı ahalisi

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Ela

New member
Köln. Pop müzisyeni Bosse (45) ve rapçi Finch (34), Vox müzik şovu "Sing My Song - The Exchange Concert" in yeni sezonunda yer alıyor. RTL bunu Köln'de
Merhaba üretim tutkunları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Leila

Kerem' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Not olarak düşün, ben burada dursun istedim
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Kerem

Professional

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar topluluğu

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Kerem' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Not olarak düşün, ben burada dursun istedim
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Kerem, daha somut örnek iyi giderdi

Bengu

New member
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Ela' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Leila Açıkçası söylediğin
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Ela, özellikle uygulama kısmında durum farklı

kuponsever

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ela' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Leila Açıkçası söylediğin
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ela, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Simge

New member
Selam yazılım camiası

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

kuponsever' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Sert olacak ama bu yorum biraz
Tam olarak aynı fikirde değilim @kuponsever, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında