Celal Şengör emekli oluyor

kunteper

Global Mod
Global Mod
İstanbul Teknik Üniversitesi, İTÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör’ün toplumsal medyada paylaşılan ve bir bayan öğrencisini taciz ettiğini anlattığı görüntü reaksiyon çekmişti. Bunun üzerine İTÜ rektörlüğü, öğrencisini taciz ettiği ortaya çıkan Prof. Dr. Celal Şengör hakkında idari soruşturma başlatmış olduğunı açıklamıştı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü’nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda,”Prof. Dr. Mult. A.M. Celâl Şengör, akademik görevinden 24 Mart 2022 tarihinde emekliye ayrılacaktır” tabirleri kullanıldı. Ayrıyeten Şengör’ün yarın son olarak ders vereceği de açıklandı.

FATİH ALTAYLI “YASAKLI” DEMİŞTİ

HaberTürk müellifi Fatih Altaylı, İTÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör’ün Koronavirüs salgını ötürüsıyla eşi tarafınca “yasaklandığı” ve bu sebeple dışarıya çıkamadığını yazdı. Altaylı, “Eşi Oya, Celal Şengör’ü meskene kapattı ve ne dışarı çıkarıyor ne de konuta kimseyi sokuyor. Ben bile Celal Şengör’ün meskenine sokulmuyorum, fakat bahçede görüşmemize müsaade var. O da uzaktan” demişti.