David, “saçma et tüketimine” karşı bir örnek oluşturuyor – Viyana’da ilk gün böyle geçti

Leila

Global Mod
Global Mod
David (29), Viyana’nın çatılarının üzerinde, şehrin muhteşem manzarasına sahip bir yerde yaşıyor. Yalnızca bir görüş engellendi: “Aziz Stephen Katedrali bacanın arkasında.” Linz yerlisinin Viyana hakkında sevdiği şey: “Aynı anda hem kozmopolitliği hem de kapalılığı seviyorum.” Çünkü ünlü Viyana Hibesinin arkasında, “Mükemmel Akşam Yemeği” turunda gösterileceği gibi, çok fazla yürek var.

“İlk gün iki strateji vardır: ya akışına bırakırsın ya da gözünü korkutmaya çalışırsın. İkincisini deneyeceğim” diye güler editör ve “İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış” temalı menüsü üzerinde çalışmaya başlar.

• Başlangıç: turuncu, yeşil ve beyaz üzerine pembe ve sarı
  • Ana yemek: turuncu ve yeşilin yanı sıra kahverengi ve sarı üzerine mor
  • Tatlı: Beyazla kaplanmış siyah, turuncu üzerine kahverengi
Max (35), “Karmaşık olan benim, ben pesketaryenim,” diyerek kendini et reddi olarak gösterdi. Dört erkek konuk ön kapının önünde buluştuğunda, “‘Mükemmel Akşam Yemeği’ Bro Sürümü mü?” Apartman kapısını açtığında David de şaşırır: “Vay canına! Dört adam!” Niko (25), “25-36 yaş arası tamamen erkek bir parti. Harika, çok yakışmış!”

“Devam eden et tüketimini saçma buluyorum”

Başlangıç: karidesli kavun tartar, mercan yongası ve sriracha incileri. David, süslemesiyle etkilemek için ateşli sosu donmuş yağa damlatıyor. Kompozisyon tadı güzel. Max, “İçinde sunulan muazzam bir tazelikti”, ağızdaki hissi seviyor. Alp (36), “Otlar çok güzel aromalar vermiş” diyerek oldukça hevesli. Robin (32), yalnızca “tatma sırasında daha fazla patlama” diledi.

Akış Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yeni.

Bir gıda kurtarıcısı olarak David, ete karşı bilinçli bir karar verdi: “Et tüketimini saçma buluyorum.” Bu yüzden kırmızı lahana bifteği var. “Bence harika bir sebze,” diye heyecanla söylüyor. “Kırmızı lahanaya ana yemeğin ana eylemi olarak hareket etme şansı vermek istiyorum.” Marine edip fırında ağır ağır pişirmek istiyor: “Kırmızı lahana bifteğini et bifteği gibi ele alacağım.”

Gruptaki tek Alman nihayet lor köfte ile ısınıyor

Zaten Max’e yakışıyor: “Renk 10 üzerinden 20. Vejetaryen bir ana yemek yapıyorsun, saygılar!” Lezzet deneyimi neredeyse vejeteryanı da ikna ediyor: “Daha önce hiç böyle yememiştim, harika!” Ana yemekle ilgili olumlu sonucu: “Yenilikçiydi, cesurdu.” Diğerlerinin de şikayet edecek çok az şeyi var.

Tatlı: haşhaş dolgulu lor köfte ve portakal soslu fındık kırıntıları. Hamur tatlısına şüpheyle yaklaşan ve gruptaki tek Alman olan Robin bile sonunda tipik Alman köftelerine erişim buluyor: “Çok iyi, çok teşekkür ederim!” Hatta Alp, “Tatlı bu yemeğin en gözdesi oldu” diyor. Ne yazık ki, David genel olarak masada değildi, yani 29 puan var.

Haberler/Tele gösterisi