“Elveda Almanya” göçmeni Steff Jerkel “cehennem gibi baskı altında” hissediyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Ev sahibesi Helena Wachholz, “Elveda Almanya” göçmeni Steff Jerkel (53) için 54 yaşında yeniden başlamak için bütün bir hayattan vazgeçiyor. Vox, gösterinin uzun süredir yıldızı olan bir spor barı açmak istediği Mallorca’ya taşınmasında ona eşlik etti. Ortağı Peggy Jerofke’den (47) ayrıldıktan sonra göçmen belgeselindeki bir telefonla yeni bir iş ortağı arıyordu.

Helena daha sonra hemen benimle iletişime geçti. Ne zaman bir şey yapsa, onu “hemen ve hemen” yapıyor, kendiliğindenliğini açıklıyor. Zaten “her zaman göç etmek istemişti” ve ayrıca Mallorca’ya “kesinlikle 40 veya 50 kez” gitmişti. Birkaç gün ve Whatsapp mesajlarından sonra, ilk telefon görüşmesi geldi ve Steff, iki yetişkin oğlunun annesinin otantik ve uygulamalı doğası karşısında şaşkına döndü: “Az önce yürekten konuştu ve bunu bir şekilde güçlü buldum, “diye heyecanlandı. “Bana biraz kendimi hatırlattı. Aynı zamanda bir yapıcı, ateş veriyor, hızlanıyor, uzun konuşmuyor, işleri hallediyor.” İkisi birbirini pek tanımasa da anlaştılar.

Veda partisinde Steff gerginleşir.

Ama Helena’nın hamlesi yaklaştıkça, Steff’in coşkusuna panik de karışıyordu. Sonunda Helena onun için birçok şeyden vazgeçti, ailesini, arkadaşlarını ve iyi işletilen Giessen barı “Helena’s Eckstall”ı terk etti. Restoran işletmecisi, “Helena gerçekten her şeyi yapıyor,” diye biliyordu. “Ve bu beni etkiliyor. Bu beni kişisel olarak baskı altına alıyor. Bu beni çok fazla baskı altına alıyor,” dedi gergin bir şekilde. Gießenerin’in ne yaptığını bilen yetişkin bir kadın olduğunun farkında olmasına rağmen, yine de kendini sorumlu hissediyor.

Bu duygu, Helena’nın veda partisine gittiğinde ve onun anavatanına ne kadar iyi kök saldığını ilk elden deneyimleyebildiğinde daha iyi olmadı. Annesi, büyükannesi, kız arkadaşı, ev sahibesi onu terk ettiğinde yakınları onu suçlayacak mıydı? “Muhtemelen bana saldıracaklar,” diye korktu Steff, görünürde gergindi. “Herkes beni gerçekten sevmiyor.”

Akış Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yeni.

Hatta Helena’nın küçük oğlu Melvin (18), Vox kameralarına endişeleri olduğunu itiraf etti: “Birdenbire hiçbir şeyi kalmazsa nesi kalır? Almanya’ya döndüğünde hiçbir şeyi kalmaz. Ne evi, ne apartmanı, ne evi, ne evi, ne evi, ne evi, ne evi, ne evi, ne evi, ne apartmanı, ne evi, ne apartmanı, ne evi, ne apartmanı, ne evi, ne evi, ne evi, ne evi, ne evi, ne evi, ne evi, ne apartmanı, ne evi, ne apartmanı, ne evi, ne apartmanı, ne evi, ne apartmanı, ne evi, ne apartmanı, ne evi, ne dairesi var. iş yok, hiçbir şey yok.” Ağabeyi Kevin, Steff’i “Elveda Almanya”dan tanıyordu ve onun “çok değerli” olduğunu düşünüyordu, ancak yine de veda partisinde onu teste tabi tutmak istiyordu.

Steff Jerkel partide “tamamen yersiz” hissediyor

Kutlama, Helena için bir maytap resepsiyonu, alkışlar ve sarılmalarla sıcak bir şekilde başlarken, Steff ilk başta büyük ölçüde fark edilmedi. “Sanki gerçekten şeffafım,” diye hissetti, “sanki bir hayaletmişim gibi. Tamamen yersizdim.” “Hemen havalanmayı” tercih ederdi.

Ama sonra Helena dümeni Steff’in eline aldı ve onu oğulları, erkek kardeşleri ve ebeveynleriyle tanıştırdı. Mallorcalı, Helena’nın annesinden ona kızgın olup olmadığını öğrenmek istedi, ancak hemen güvence verildi. Onu televizyondan tanıyorsun. Baba da kızının kararını anlayabildiğini iddia etti. Gießen’de yaptıklarını “orada tekrar” yapabilirler.

Duygusal bir resim şovu yine Helena’nın Giessen pub zamanından istasyonları gösterdi ve şu sözlerle sona erdi: “En önemli şey: SİZ mutlusunuz!” En küçüğünün onu birkaç ay içinde Mallorca’ya kadar takip etmeyi planlıyor olması buna kesinlikle katkıda bulunmalı ve en büyüğü de ailesiyle birlikte oraya göç etmeyi hayal edebilir. Ya Steff? “Buranın ne kadar sıcak olduğu karşısında dümdüz oldu. Inanılmaz.” Ortak spor barının tam da böyle bir izleyici kitlesini çekmesi ikili için umut verici.

Haberler/Tele gösterisi