Florian Silbereisen aylardır televizyondan çekiliyor – bunun arkasında yatan şey bu

Leila

Global Mod
Global Mod
“Tüm sevkiyat talepleri iptal edildi”

Florian Silbereisen aylardır televizyondan çekiliyor

DinlemekUygulamayı aç

Yılbaşı gecesinde kalabalığın favorisi Florian Silbereisen yakın zamanda neredeyse beş milyon hayranını televizyona çekti ve cumartesi günü Erste'de büyük bir hit program var. Ancak bundan sonra 43 yaşındaki adam nadir hale geliyor; nedeni de bu.

Popüler programlarıyla ya da ZDF “Dream Ship”in kaptanı olarak düzenli olarak milyonlarca izleyiciyi televizyon ekranlarının başına çeken, en büyük Alman TV yıldızlarından biridir. Ancak önümüzdeki aylarda Florian Silbereisen (43) televizyona ara verecek.

Daha sonra okuyun Reklamcılık

“Son zamanlarda deneyimleyebildiklerim için sonsuz minnettarım. Sanatçı “Bild” gazetesine “Hala rüya gibi geliyor” dedi. “Fakat cumartesi akşamı 'Schlagerchampions'dan sonra ben uzakta olacağım. Bu benim yaza kadarki son büyük Eurovision şovum.”

Televizyon arasının neredeyse altı ay sürmesi bekleniyor ve Haziran ayı sonuna kadar yeni Silbereisen programları olmayacak. “Daha sonraki sevkiyatlara ilişkin tüm talepleri zamanında iptal ettim. Moderatör, “Yazın başlangıcında tam zamanında yeniden başlıyor” dedi. Silbereisen, fikrini değiştirip erken dönme riskinin düşük olduğunu söylüyor. Önce Güney Denizlerinde “rüya gemi”nin çekimleri yapılacak, ardından tatil yapılacak.

Bundan önce Silbereisen, Andrea Berg, Roland Kaiser, Maite Kelly, Andreas Gabalier ve Nena ile birlikte ARD'de (Cumartesi, 20:15) “Schlagerchampions”ı kutluyor.

Haberler/seb