Frank Rosin aniden paniğe kapılır.

Leila

Global Mod
Global Mod
“Terledim”: Aniden Frank Rosin paniğe kapıldı

“Gerçekten korkuyorum”: Başlangıçta, Frank Rosin uçaktan paraşütle düşme planını pek düşünmedi.

© Kaynak: Kablo Bir

“Gladiator” ile ağırlık kaldırmak ve baş döndürücü yüksekliklerde ölüme yakın bir deneyim: Bu kadar adrenalin patlamasıyla gastronomi, Frank Rosin, Alexander Kumptner ve Ali Güngörmüş için neredeyse arka planda kaldı. Ama sadece neredeyse: “Amerika yolculuğunda” üçlü de iğrenç bir test bekliyordu.

Sosisli sandviçler, hamburgerler, patates kızartması – ABD hiç şüphesiz fast food ülkesidir. TV şefleri Frank Rosin, Alexander Kumptner ve Ali Güngörmüş’ün “Roadtrip USA” (Perşembe günleri Kabel Eins’de) programlarında yağlı lezzetlerden kaçamadıklarını söylemeye gerek yok. Yine de, Tucson’da restoran işletmecisi üçlüsü, bir inceliği zevkin sınırlarını zorladı. Ödüllü sosisli sandviç ikonu Ramon’da uzun süreli bir müsamaha olarak başlayan şey, iğrenç bir sınava dönüştü. “O zaman olanlar çok özeldi,” dedi Kumptner, aşçılık üçlüsünün bir sosisli sandviç yeme yarışmasına tökezlediğini anlatırken.

“On tane yerim. Ondan sonra kusacağım,” dedi Frank Rosin her zamanki özgüveniyle. 2021’in galibi (o sırada on dakikada 32 sosisli sandviç yedi) ruloları ve sosisleri özellikle zamandan tasarruf ederek nasıl yutacağını gösterdiğinde, Rosin uysallaştı: “Bence bu iğrenç.” Güngörmüş de tiksintiyle arkasını döndü: “Görmemeyi tercih ederdim de yapabilirdim.” Yine de Rosin ve Kumptner yerlerini korudular ve Kumptner dar bir 2:1 ile galip geldiği için, Rosin sokakta sosisli sandviç kostümüyle dans etmek zorunda kaldı, çünkü: “Tahmin etmek bir şeref borcudur”.

“Beni gerçekten sinirlendirdi”: Rosin yarış pistinde sopanın kısa ucunu alıyor

Frank Rosin ayrıca Avusturyalı arkadaşının yarış pistinde birinci olmasına izin vermek zorunda kaldı. Alman TV şefi başlangıçta yarış arabası rotasını övdü: “Araba yarışlarını seviyorum. Bu bir rüya. Burada bir çocukluk hayalimi gerçekleştiriyorum.” Kumptner ise şüpheciydi ve korkuyordu: “Böyle sıçacağım.” Ancak Rosin son virajlardan birinde çok fazla risk aldı ve kendi ekseni etrafında döndü. Bu yüzden Kumptner mutluydu, meslektaşı durumu özetledi: “Beni gerçekten kızdırdı. Avusturyalılar arabaları sadece biz yaptığımız için kullanıyorlar.”

Akış Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yeni.

Üç restoran işletmecisi de başka bir maceranın ardından kazananlar gibi hissedebilir. Alexander Kumptner, Nevada’daki Jean Havalimanı’nda paraşütle atlama düzenledi. “Hemen ter döküyorum. Bunu neden yapıyorsun?” Rosin neyle karşılaşacağını anlayınca paniğe kapıldı. Ama bütün sızlanmalar fayda etmedi. İsviçreli operatör Mike’ın rahat tavırları bile işleri kolaylaştırmadı. Güngörmüş endişeyle tandem partnerini önden gönderdi: “Dikkatli ol, ben yaptım. çocuklar!”

Spor salonunda Ralf Moeller ile – ve bir dünya yıldızıyla konuk olarak

“Birlikte uçarız, birlikte ölürüz” (Kumptner) mottosuyla 4000 metre yüksekliğe çıktık. “Gerçekten korkuyorum,” aksi halde küstah bir söze şaşırmayacak olan Rosin dışarı çıkmayı başardı. Bir dakika sonra yerde ve serbest düşüşte bambaşka bir tablo ortaya çıktı. “Hayatımın en güzel anı,” diye haykırdı Rosin adrenalinle. Kumptner, başarılı yer temasının ardından şunları söyledi: “Bu, saf özgürlük duygusu.” Güngörmüş de yükseklik korkusunu yendi, öyle ki üç şef de küçük çocuklar gibi zıplayarak cesaretlerini kutladılar.

Bu kadar çok adrenalin patlamasıyla, Frank Rosin’in daha önce gerçek bir dünya yıldızı olan Ralf Moeller ile bir görüşme ayarlamış olduğu neredeyse fark edilmedi. Los Angeles’ta Venus Beach’te üçlü, normal spor salonunda “Ruhrpott Gladiator” ile tanıştı. “En sevdiğim film ‘Gladyatör’. Ve birden önümde duruyor. Gözlerime çiş geldi” diyen Ali Güngörmüş, çok kişisel hayran hayalini yaşadı. , Onu kaybederdim.” Avusturyalı sırf coşkusundan gömleğini bile çıkardı ve vücudunun üst kısmı çıplakken önemsiz olmayan kaslarını esnetti.

Akşamları daha uygardı. Bavullarında 1.600 dolarlık alışverişle (Güngörmüş: “Hiç bu kadar market alışverişine bu kadar para harcamamıştım”) Hollywood Hills’te Moeller’ın arkadaşı ve müzik yapımcısı Toby Gad’i görmeye gittik. Yolcu üçlüsü, mutfağında Gad’in 15 yıldızlı konukları için bir menü hazırladı. Kumptner’ın endişeleri (“Umarım bizi çok sert yargılamazlar”) rüzgarda dağıldı, herkes zevkle ziyafet çekti ve rahat bir akşam geçirdi.

Haberler/Tele gösterisi