Gösteriyi Ağustos ayından itibaren Sabrina Ilski, Katja Burkard'la dönüşümlü olarak sunacak

Leila

Global Mod
Global Mod
RTL takviyesi Sabrina İlksi

“Punkt 12”nin yeni yüzü: Katja Burkard'ın yanındaki yeni kişi kim?

Dinlemek

RTL'ye yeni bir soluk: RTL'nin öğlen dergisi “Punkt 12” artık yalnızca Katja Burkard tarafından sunulmayacak. Programın sunumunu da yakında Sabrina İlksi yapacak. Yeni sunucuyu tanıtıyoruz.

RTL'deki “Punkt 12” ekibi takviye alıyor: Sabrina İlksi, Ağustos ayından itibaren RTL öğlen dergisi “Punkt 12″yi Katja Burkard'la dönüşümlü olarak sunacak. Yayıncı bunu çarşamba günü duyurdu. Gazeteci, yazdan itibaren “RTL Aktuell” haber programını Christopher Wittich ile dönüşümlü olarak sunacak olan Roberta Bieling'in yerini alacak. Recklinghausen yerlisini tanıtıyoruz.

Devamını oku sonra Reklamcılık

Sabrina İlksi, profesyonel kariyeri boyunca “Punkt 12” ve “Explosiv”in yanı sıra VOX ve ntv gibi çeşitli RTL formatlarında muhabir ve yazar olarak çalıştı. 36 yaşındaki gazeteci gazetecilik kariyerine 2011 yılında RTL Nord'da stajyer olarak başladı.

Ilski, RTL'ye verdiği demeçte yeni profesyonel mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyor: “Benim için Punkt 12, Almanya'daki EN öğle yemeği dergisidir. Bu program onlarca yıldır güvenilir, heyecan verici ve eğlenceli habercilik anlamına geliyor. Bu formatı ve ekibi gerçekten takdir ediyorum. Bir muhabir olarak geçmişte Punkt 12 için pek çok hikaye anlatabildim, şimdi Katja Burkard'la dönüşümlü olarak kamera karşısına geçmeyi ve harika sunum yapmaya devam etmeyi gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. içerik.”

Yayın Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları doğrudan gelen kutunuza – her ay yeni.

Katja Burkard yeni meslektaşı hakkında böyle düşünüyor

1996'dan bu yana “Punkt 12”nin yüzü olan meslektaşı Katja Burkard hakkında şunları söylüyor: “Katja ile daha önce de çekim yapmıştım ve onun cana yakın bir tip olduğunu biliyorum ama şu anda burada oturuyor olmamız ve Birbirinize meslektaş deyin, bence bu kesinlikle harika.”

Katja Burkard'ın ancak yanıt verebileceği kelimeler: “Doğal olarak çok heyecanlandım” diyor 59 yaşındaki oyuncu. “O nasıl bir insan? Sonra bir odaya giriyorsunuz ve bir insanı görüyorsunuz, ardından ilk izlenimi ediniyorsunuz ve ben de hemen şunu düşünüyorum: 'Sabrina'nın harika olduğunu düşünüyorum!'”

Sabrina Ilski zaten özel hayatında da mutluluk bulmuş: Sekiz aylık bir kız çocuğu annesi olan Sabrina Ilski, ailesiyle birlikte Köln'de yaşıyor.

Haberler/liz