Günther Klum, Heidi ve “GNTM” hakkında

Leila

Global Mod
Global Mod
“Öcü”yü oynadı

Günther Klum, Heidi ile ilişkisi hakkında: “Uzlaşılacak bir şey yok”

2015 yılında Heidi ve Gunther Klum.

© Kaynak: resim ittifakı / dpa

Heidi Klum’un babası Günther Klum, 15 yıl boyunca “GNTM”nin perde arkasında ipleri elinde tuttu. Bir röportajda şimdi şaka sözleşmelerinden, ayrıldıktan sonra döküm şovunun gelişiminden ve kızıyla olan ilişkisinden bahsediyor.

Günther Klum, “Germany’s Next Top Model” (“GNTM”) kast gösterisinin katılımcılarını şaka sözleşmeleriyle kendisine bağladığı iddialarına karşı kendini savunuyor. “Sözleşmeler sektörde alışılmış bir şeydi. “GNTM” sunucusunun babası Heidi Klum, “Spiegel” haber dergisine, “O zamanki diğer formatlar çok daha kötüydü” dedi.

Yetenek yarışmasının finalistlerinin sözleşme koşullarının kötü olduğu iddiasıyla ilgili raporları “çılgınca şişirilmiş: Programdan her zaman kızların ajans komisyonundan daha fazla para kazandık” olarak değerlendiriyor. Memnun olmayan katılımcıların sözleşmelerden şikayetçi olduklarına dair iddiaları, Klum dönüşüne işaret ediyor. “Kimse şikayet etmedi, saçmalık. Gazeteler hep böyle yazar. Avukatla gelen herkese hemen ‘güle güle’ dedik.”

Klum, kendi kurduğu OneEins ajansıyla 15 sezon boyunca “GNTM” modellerine baktı, 2021’den bu yana finalistler Pro Sieben Sat.1’in bir yan kuruluşu olan PR ajansı Sam ile oldu. Klum için OneEins, “Spiegel”e söylediği gibi “sadece bir yan gelir”di.

Günther Klum, Tessa Bergmeier’i eleştiriyor

Günther Klum, eski “GNTM” katılımcısı Tessa Bergmeier’in ifadelerine şaşkınlıkla tepki gösterdi – Heidi Klum, RTL orman kampında onu “buz gibi” olarak tanımlamış ve herhangi bir empati kurmasını reddetmişti. O, “suçluluk duygusu olmadan başkalarına eziyet edebilen” bir kişidir. “Bu kadını tanıyorsanız, sadece ‘Almanya’nın bir sonraki top modeli’ sayesinde tanıyorsunuz. Ve sonra yıllar sonra orada bizim hakkımızda küfür ediyor, ”dedi 77 yaşındaki Bergmeier ile ilgili röportajda.

Akış Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yeni.

Rol aldığı 15 “GNTM” sezonunda kızından çok şey kaptı. “Ben her zaman kötü polistim, Heidi de iyi polis. Sorun değil, çok şey kaldırabilirim. Sonra zaten sadece şaka sözleşmeleri yaptığı söylenen öcüyü oynadım.”

“Çöpü o zaman engellemiştim”

Klum, ayrıldıktan sonra “GNTM”nin mevcut gelişimini beğenmediğini söyledi. “Benim için her zaman en az değersiz olan döküm şovuydu. O zamanlar çöpü engelledim.”

77 yaşındaki, kızı Heidi Klum ile tartışmalı olduğu iddia edilen ilişkisi hakkında çıkan söylentilere, “Uzlaşılacak bir şey yok” dedi. Kızının Tom Kaulitz ile olan düğününde dizindeki sakatlık nedeniyle sağlık nedenleriyle orada değildi: “Ameliyat 50 dakika sonra bitti ama iyileşmesi dokuz ay sürdü. Hâlâ ördek gibi yürüdüğüm günler oluyor. Günther Klum, “Bu daha önce söylenmemişti. Bu yüzden düğünde değildim” dedi.

Haberler/seb