“Hadi Dans” 2025: Christian Poanc adayları hakkında

Leila

Global Mod
Global Mod
Para-Swimmer Taliso Engel, Cuma günü seyircilerin ve Ballermann şarkıcısı Marc Eggers'ın jüri masasının tepesindeki kalbinde “Let's Dance” bilgi şovunda dans etti. 15 yıldır “Let's Dance” da eğitim alan Christian Poanc, ünlüleri eğitti ve şovu iki kez “Let's Dance” da kazandı.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Cumartesi günü yayın ağı Almanya'ya (Haberler) “Benim için akşamın en iyi dansı ve en iyi performansı sıralamayı hak eden Marc Eggers'dan geldi.” “Havalı olduğunu düşündüm, hareket söz konusu olduğunda çok fazla potansiyele sahip. Ama bence henüz kişiliği açısından tam olarak gelmedi, diğerleri zaten sempatiyi daha fazla kazandı. “Eggers daha da belirgin hale gelirse,” her durumda çok ileride bir adaydır “.

Christian Poanc'ın kendisi bir profesyoneldi

Christian Polanc'ın kendisi “Let's Dans” da profesyoneldi.

Kaynak: Picture Alliance / Panama Pictures / Christoph Hardt

Polanc Hamküben'de çok fazla potansiyel görüyor

Her hafta “Let's Talk” podcast'inde gösteri değerlendirmelerini de yapan Poans, eski Gymnastics Fabian Hamküben ile de çok fazla potansiyel görüyor. 46 yaşındaki dansçı, “Ne umduğumu göstermemiş olabilir, ama eminim Fabian'ın burada da güzel bir yolu olacak” dedi. Ayrıca dans partneri Anastasia Maruter ile derlemeyi çok iyi seviyor.

Polanc'ın zaten kadınlar için bir favorisi var: “Benim için, henüz istediğim kadar iyi performans göstermeyen Jeanette Biedermann, üstlerden biri, ancak hala benim için en iyi kadın adaylardan biri” diyor. “Ama Marie Mourum'u da çok havalı buldum, iyi bir bakış ve zaten dans hissi gösterdi.” İyi performans için temel gereksinimler verilmiştir.

Resimde: 17. sezondan şarkıcı Gabriel Kelly ve dansçı Malika Dzumaev ve üç jüri üyesi Hjorge Gonzalez, Motsi Mabuse ve Joachim Llambi.

Resimde: 17. sezondan şarkıcı Gabriel Kelly ve dansçı Malika Dzumaev ve üç jüri üyesi Hjorge Gonzalez, Motsi Mabuse ve Joachim Llambi.

Henüz “Hadi Dans Et” hakkında bilmediğiniz dokuz şaşırtıcı gerçek

Victoria Swarovski, o sırada “Let's Dance” da “Baba Cool” giyiyordu ve en ayrıntılı elbiselerden biri Victoria Swarovski giyiyordu. RTL Dance Show'un yeni sezonunun başında, sizin için dokuz heyecan verici gerçek ve grafik derledik.

Polanc: “Süper bir adam, ama …”

Birkaç aday da dans profesyonelini hayal kırıklığına uğrattı: “Ne yazık ki, akşamın bir flopu Ben Sugar'dı” diyor, “Neredeyse geldiğini görmüştüm.” O adamın süper biriydi “ama Ne yazık ki, dans beşiğine konmadı ”dedi. Ama aynı zamanda onun için hala “dümen etrafında yırtılma veya en azından gelişme” olasılığı var. Komedyen Osan Yaran da beklentileri altındaydı. “İkisi de çökmeden kısa bir süre önce dans gibi hissettiler. Buna göre, biraz üzerinde çalışılması gerekiyor, ”dedi Poans ve Ben Zucker hakkında.

Kadınlarda daha fazla etkileyici Paola Maria ve gerçeklik oyuncusu Leyla Lahouar'ı bekliyordu. Her ikisi de jüri Joachim Llambi'den sert eleştiriler aldı. Poans, “İkisi tam bir felaket değildi, ama her ikisi de aslında hayatta durdukları şeyden potansiyel ve olasılıklara sahip olacaktı, ama onları henüz bu şekilde görmedim” diyor. Henüz hiçbir şey kaybolmadı.

Taliso Engel ve Selfiesandra vurgular

Genel pakete bakarsa, Poanc o akşam iki kişisel vurgu izledi: “Mutlak vurgulam Taliso Engel'di. Düşündüğümden daha iyi dans etti ve her şeyden önce çok yakışıklı. Sevimli bir adam, aynı zamanda bir sporcunun kalbi ile, ”diye açıklıyor Poans. Gösteriye gitmek için uzun bir yolu olabilirdi. Profesyonel dansçı, “Beni şaşırtan herkes selfiesandra,” diye açıklıyor. “Onu yüzeyin yanında gördüğümde, biraz sessiz ve inatçıydı, ama sonra Schmitz 'kedisi gibi dansa çıktı ve gerçekten serin bir performans sergiledi.” Her ikisi de onun için olumlu sürprizlerdi.