“Hadi Dans”: Christian Polanc Mare Mouroums tarafından şok oldu

Leila

Global Mod
Global Mod
Muhtemelen bu yılki sezondan en şaşırtıcı “Dans” idi: Marie Mouroum, Fabian Hambüben'in arkasında ikinci olmasına rağmen Cuma akşamı şovdan ayrılmak zorunda kaldı. “Dürüst olmak gerekirse, Marie'nin uçtuğuna inanmak istemedim,” dedi 15 yıldır RTL şovunun bir parçası olan Christian Poanc, Deutschlad Editör Ağı'na (Haberler). “Sadece seyirciler tarafından cezalandırıldı – ya da: yeterince insan demedi.”

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Bunun bir nedeni, kesinlikle düşünmüş olmaları olabilir. Bu aynı zamanda şovu her hafta “Let's Talk” podcast'inde analiz eden Poans'ı da varsaydı: “İkisi için çok kötü – onları finalde görürdüm,” dedi dublör kadın ve dans ortağı hakkında.

Stüdyo Polanc'da Hannah Scheiwe ile Salsa

“Hadi Dans” Christian Poanc ile Kaza Kursu: Kafa ile dans ediyor

“Hadi Dance” da, ünlüler pratik yaparken her zaman yerde umutsuzdurlar ve sonra yere etkileyici koreografiler getirir. Böyle bir eğitim gerçekten ne kadar zor? RNND muhabiri Hannah Scheiwe, 15 yıldır RTL şovunda ünlüleri eğiten dans uzmanı Christian Poanc ile denedi.

“Enerji yoktu”

Yarı finallerde, jimnastik Fabian Hamkuken, influencer Sefiesandra, golfçü Diego Pooth ve Paraschwimmer Taliso Engel yarı finallerde. İkincisi Cuma günü jüri gibi şovdaki Poans'a baktı: “Charleston ile Taliso iyiydi, ama tekrar tekrar. Enerjiyi kaçırıyordum” dedi.

Ve üçlü dansta – ünlüler iki profesyonelle yere gitmek zorunda kaldı – sporcu da onu hayal kırıklığına uğrattı: “İki kız her şeyi verdi ve Taliso biraz çalıştı ve maalesef sertti” dedi değerlendirmesi. Angel bir salsa dans etmişti. “Latince'nin onun işi olmaması”, sezon boyunca zaten netleşti.

Turner Fabian Hamküben, Joachim Llambi'den Charleston için on puan aldı. (Arşiv Görüntüsü)

Turner Fabian Hamküben, Joachim Llambi'den Charleston için on puan aldı. (Arşiv Görüntüsü)

Turnstar Fabian Hamkuken: “Herkes” Dans edelim “dan sonra dans edebilirsin …”

Olympia'da bir jimnastikçi olarak altın kazandı, şimdi “Let's Dans” ında favori: Haberler röportajında Fabian Hamküben, jimnastik ve dans ve babasıyla birlikte çalışmaktan bahsediyor. Ayrıca şovdan sonra daha fazla dansın karısı ile neden zor olabileceğini de açıklıyor.

Polanc: “Kimse gerçekten kötü, ama kimse olağanüstü iyi”

Genel olarak, Poanc bu akşam en iyi sayıdaki en iyi sayı vermeyecekti – ve o akşam jüriden hiç kimse 30 puan almadı. “Kimse gerçekten kötü değildi, ama kimse olağanüstü iyi değildi,” dedi.

Ingolstadt'ta bir dans okulu işleten dansçı, dans pistinden kişisel bir vurgu yaptı. “Vurguum Massimo'ydu, ulusa yaptığı konuşmada,” dedi. Profesyonel dansçı Massimo Sinató, Moderatör Victoria Swarovski tarafından Diego Pooth ile yaptıktan sonra Pooth çağrısı istendi. Polanc, “Söylendi: Çocuklarınızı dans okuluna gönderin, o zaman da Diego kadar iyi adamlar oluyor. Sadece buna katılıyorum.” Dedi.