Hindistan cevizi yağı faydalarını Türk kahvesiyle birleştirip sıhhatiniz için eksiksiz sonuçlar alabilirsiniz! New York Üniversitesi beslenme mezunu Dilek Karabulut, Hindistan cevizli türk kahvesi tanımı ve faydalarını anlatıyor.
Merhaba, Yüksek Topuklar okuyucuları! Hindistan cevizi yağı, ömrüme girdiğinden beri kilo denetimi, kabızlık, sporda performans artırma üzere biroldukca mucizesini görüyorum. Sizinle, hazırlaması son derece kolay Hindistan cevizli türk kahvesi tanımını paylaşacağım, daha sonrasında ise faydalarını açıklayacağım.
Malzemeler,
Kahvaltıdan yarım saat daha sonra bir fincan, akşamüzeri orta öğününde bir fincan olmak üzere Hindistan cevizli türk kahvesi içebilirsiniz. Yanında kesinlikle bir büyük bardak su için ki ödem yahut şişkinlik olmasın…
Hindistan cevizli türk kahvesi faydaları nelerdir?
Hindistan cevizi yağı biroldukça noktada faydalı özellikler gösteriyor. Ana başlıklar halinde aşağıda listeliyorum.
Merhaba, Yüksek Topuklar okuyucuları! Hindistan cevizi yağı, ömrüme girdiğinden beri kilo denetimi, kabızlık, sporda performans artırma üzere biroldukca mucizesini görüyorum. Sizinle, hazırlaması son derece kolay Hindistan cevizli türk kahvesi tanımını paylaşacağım, daha sonrasında ise faydalarını açıklayacağım.
Malzemeler,
- 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
- 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı
- 1 fincan soğuk su
- Tüm gereçleri cezveye alın.
- Kısık ateşte, köpürene dek pişirin.
- Afiyet olsun, Hindistan cevizli türk kahvesi tanımı hazır!
Kahvaltıdan yarım saat daha sonra bir fincan, akşamüzeri orta öğününde bir fincan olmak üzere Hindistan cevizli türk kahvesi içebilirsiniz. Yanında kesinlikle bir büyük bardak su için ki ödem yahut şişkinlik olmasın…
Hindistan cevizli türk kahvesi faydaları nelerdir?
Hindistan cevizi yağı biroldukça noktada faydalı özellikler gösteriyor. Ana başlıklar halinde aşağıda listeliyorum.
- Aşırı iştah ve tatlı isteğini keser!
- Enerji düzeyinizi süratlice yükseltir!
- Bağırsakların çalışmasına yardımcı olur!
- Spor öncesi doğal takviye olur!
- Hindistan cevizi yağı nereden alınır?