“İkinci sırada yaşayabilirdim …”

Leila

Global Mod
Global Mod
Final Fabian Hamküben için daha iyi koşamazdı. Her üç görünüm için jüriden tüm puan aldı – 90 puan topladı, bu yüzden juryranking'de biriydi. Yıldızlar bir galibiyet için iyiydi, ancak seyirciler farklı gördüler ve sadece sıra Olimpiyat şampiyonunu üçüncü sırada seçtiler. Hırslı sporcu için bir hayal kırıklığı.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Finalden kısa bir süre sonra Almanya'nın (Haberler) yayın ağına “Bu bir duygu değişikliği” dedi. “Bir yandan, Nastja ve ben bugün burada ve on iki hafta boyunca gösterdiklerinden tamamen gurur duyuyorum. Öte yandan üzgün ve hayal kırıklığına uğradım.” Tam adı Anastasia Maruster ile Nastja, Hamküben'in dans ortağıydı.

Moderatör Verona Pooth, RTL Dance Show'un 18. sezonunun finalinde Coloneum'da Dans Lets. Köln, 23.05.2025 NRW Almanya *** sunucu Verona Pooth, RTL Dans Şovu'nun 18. sezonunun finalinde Coloneum Köln'de Danslar, 23 05 2025 NRW Almanya Telif Hakkı: Xchristophxhardtx

“Tamamen Farklı Bir Kültür Yaratıldı”: Sosyal Medya aracılığıyla “Dans Etme” nasıl değişti

“Hadi Dans” ın bir parçasıydı, şimdi Christian Poanc RTL şovu hakkında yorum yapıyor. Finalde, değerlendirmede biraz farklılaşmadan yoksundu – kahraman yolculuğunun dans becerileri geliştirmesi şaşırtıcı değildi. Ayrıca “Pooth bonusu” ve sosyal medyanın program üzerindeki etkilerinden bahsediyor.

Hayal kırıklığına uğramış bir Fabian Hamkücen

“İkinci sırada yaşayabilirdim, ama ikimiz de üçüncü olarak uçmasını beklemiyorduk,” dedi Hambücen. “Ama her şeyi verdik, tam puan aldık, en iyi danslarımızı kestik, umarım kupayı kazanmasak bile hatırlanacaktır.” Ancak kazandığı şey, dans ortağı ve kocası Sergiu Maruter ile olan dostluk, aynı zamanda bu yıldan beri “Let's Dance” da profesyonel dansçılardı.

Anastasia Maruter, “Benim için buradan arkadaş olarak çıkmamız zaten bir zafer.” “Müthiş olacak.” Maruster çift zaten evli.

Bir reklam molası sırasında, moderatörler Victoria Swarovski ve Daniel Hartwich tekrar yayınlanmadan önce tartışacaklar.

Bir reklam molası sırasında, moderatörler Victoria Swarovski ve Daniel Hartwich tekrar yayınlanmadan önce tartışacaklar.

“Hadi Dance” Finali sırasında televizyonda görülemeyen

Diego Pooth “Dancing Star 2025”, para yüzücüsü Taliso Engel seyirciyi gözyaşlarına karıştırdı ve selfiesandra “Make Make Love, Fake Love” ın moderatörü olacağını açıkladı: Tüm bunlar Cuma akşamı RTL'de görüldü. Ancak şovdan önce ve sonra ve reklam molaları sırasında olanlar burada okunabilir.

Hamküben: “Hadi Dans” ile daha duygusal hale geldi

RTL şovu Hamküben de duygusal olarak şekillendirdi: “” Hadi dans “benimle çok şey yaptı,” dedi. “Gösteri başka bir tarafım gösterdi, duvarlardan kırıldı. Duygusal seviyede ne kadar farklı olduğum çılgınca. Bunun için inanılmaz minnettarım. “Dans partneri Anastasia'ya teşekkür etmek istiyor:” Bunu yaptı, hissedebiliyorum ve dışarı çıkabiliyorum – cesaret, sevinç, keder, kibir – hiç düşünmedim. “

İkinci sıradaki para yüzücüsü Taliso Engel de Hambüben gibi benzer bir duygu değişikliğinden geçti. Finalden kısa bir süre sonra Haberler'ye “Benim için böyle bir atlet, elbette bir şeyi kazanmayı çok isterdim,” dedi. “Bu yüzden şu an için biraz hayal kırıklığına uğradım, ama bence on dakika içinde farklı görünüyor ve sonra ikinci bir yerle gurur duyabilirim.” Bununla birlikte, bu beklemediği “açık bir performans” dır.

Taliso Engel neredeyse kör: Ortak Patricija Ionel'in de bir dans için gözleri vardı.

Taliso Engel neredeyse kör: Ortak Patricija Ionel'in de bir dans için gözleri vardı.

Kaynak: Getty Images

Dans ortağı Patricija Ionel benzer şekilde yorumladı: “Tabii ki biraz üzücü, ama bu 'hadi dans'. Gerçekten harika pasajlarımız vardı ve danslarımızdan çok memnun kaldık ve yaptığımız işten gurur duyuyoruz.” Angel, şovdan saf dans deneyiminden daha fazla rekabet gibi alıyor: “Sanırım kendim hakkında çok şey öğrendim. Biraz daha emin oldum ve bazı şeylerin hemen işe yarayamayacağını ve bazen biraz daha sabır olmanız gerektiğini öğrendim.”

Ayrıca dansçı Ionel için özel bir yolculuktu – sonuçta, neredeyse kör olan Taliso Engel ile diğer dans ortaklarından çok farklı. “Tamamen yeni bir meydan okumaydı, çok şey öğrendim,” dedi – ve iyi şanslarla.