Jimmy Fallon çalışanlarından özür diledi

Leila

Global Mod
Global Mod
Perşembe sabahı Rolling Stone dergisi, Jimmy Fallon’un “Tonight Show” çalışanlarının “zehirli” bir işyeri ortamından bahsettiği bir yazı yayınladı. Şimdi ABD moderatörünün özür dilediği söyleniyor.

Sunucu Jimmy Fallon sadece “Tonight Show”uyla değil, aynı zamanda komik ve çekici tavrıyla da tanınıyor. Ancak son iddialar artık 48 yaşındaki oyuncuyu farklı bir açıdan ele alıyor: “Rolling Stone” dergisi Posted Perşembe sabahı yayınlanan bir makaleye göre, Fallon’un “düzensiz davranışları” nedeniyle program “zehirli bir işyeri”. Basında çıkan haberlere göre dergi iki mevcut ve 14 eski çalışanla görüştü. Şimdi Jimmy Fallon’un etkilenenlerden özür dilediği söyleniyor.

“People”ın haberine göre iddiaların, talk-show sunucusunun kendisi ve dizi sorumlusu Chris Miller tarafından yayınlandıktan kısa bir süre sonra bir Zoom görüşmesinde tartışıldığı söylendi. Rolling Stone’a konuşan iki çalışan, Fallon’un “gösteri için bu tür bir atmosfer yaratmaya” niyeti olmadığını söylediğini söyledi.

“Bu utanç verici ve kendimi çok kötü hissediyorum” dediği bildirildi, “Seni, aileni ve arkadaşlarını utandırdıysam özür dilerim… O kadar kötü hissediyorum ki bunu sana söyleyemem bile Çalışanlar Fallon’un özür dilediğini de söyledi “oldukça ciddi hissettim.”

“Gösterinin eğlenceli olmasını istiyorum”

Sunucunun, “Gösterinin eğlenceli olmasını istiyorum, herkesi içermeli” diye eklediği söyleniyor, “en iyi gösteri olmalı.” NBC ayrıca Rolling Stone makalesinin ardından konuştu ve People’a bir açıklama yayınladığını söyledi. Ağ, “The Tonight Show’dan inanılmaz derecede gurur duyuyoruz ve saygılı bir çalışma ortamını sürdürmek en büyük önceliğimizdir” dedi.

Şöyle devam ediyor: “Her zaman olduğu gibi, politikalarımızla tutarlı olmayan davranışlar yaşadıklarını veya gözlemlediklerini hisseden çalışanlarımızı endişelerini bildirmeye teşvik ediyoruz, böylece onlara uygun şekilde yanıt verebiliriz.”

Bazı çalışanlar Rolling Stone’a, Fallon’un “mürettebat üyelerine sert çıkışmasına, en küçük şeylere sinirlenmesine ve hayal kırıklığından dolayı çalışanları aşağılayıp aşağılamasına” tanık olduklarını söylerken, başka bir çalışan People ile yaptığı bir röportajda onu “süper iletişimsel” ve ” gerçekten olumlu bir adam”.

Haberler/Teleschau