Jimmy Fallon Yukarı Bavyera'dan ailesini gösterisine davet ediyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Gmund/New York. ABD'nin önde gelen talk show sunucusu (“Tonight Show”) bitkin ve susuz Jimmy Fallon, yaz aylarında Ewerdwalbesloh ailesiyle birlikte Tegernsee Gölü'nde mahsur kalmıştı – şimdi bu iyiliğinin karşılığını yardımcılarına veriyor: Yukarı Bavyera'daki aileyi buraya davet ediyor. Pazartesi günü kaydedilecek olan şovuna Times Meydanı'ndaki bir haftalık otel de dahil.

Devamını oku sonra Reklamcılık

Yaz aylarında ailenin araba tamirhanesinin önünde kaybolan yıldızı fark eden oğlu Leon (23), “Çok gerginim; Hollywood'un büyükleri ve başkanları orada oturuyor” diyor. “Sürekli sordum: Planlanan tam olarak ne? Ama dışarı çıkmasına izin vermediler. Tek bildiğim seyircilerin arasında olduğum.”

Bavyera cazibesine sahip konukseverlik

Fallon, Ağustos ayında Münih'teki Adele konserine katıldı. Daha sonra internet portalı Tiktok'ta otelinden kısa bir turla yola çıktığını, haritasız ve neredeyse boş bir cep telefonuyla kaybolduğunu söyledi.

Billy (solda) ve kardeşi Kenneth, ABD'li yıldız Kendrick Lamar için bir şarkı hazırladı. Yeni albümde yer alıyor.

Kuzey Ren-Vestfalya'dan iki kardeş neden Kendrick Lamar için bir şarkı üretti?

Kenny (25) ve Billy (23), küresel yıldızın yeni albümünü hazırladılar ve albüm şimdiden ABD'de 1 numaraya yerleşti. Bunu nasıl yaptılar?

Araba tamirhanesinde, Fallon'un alışılmadık şortuna rağmen onu tanıyan Leon Ewerdwalbesloh ile tanıştı. Leon ve annesi Corinna, yıldızı üstü açık koyu yeşil bir Golf arabasıyla oteline geri getirdiler ve o da bu iyiliğe New York'a bir davetle karşılık verdi.

Bagajda misafir hediyeleri

Hafta sonu aile, konuklara hediyelerle New York'a indi: Fallon'un çok sevdiği Golf Cabrio'nun model bir arabası, gezinin bir fotoğrafı ve üzerinde “Bavyera'da kayboldum” yazan zencefilli bir kalp ve bir de “Bavyera'da kayboldum” yazısı. bir çift Lederhosen tarzı mayo. Leon, son olarak Fallon'un Bavyera'da şortla seyahat ettiği konusunda şaka yapıldığını bildirdi.

Ailenin gösteride Bavyera kostümüyle görülüp görülmeyeceği henüz belli değil. “Onlar yanımızda ama bunu yapıp yapamayacağımızı henüz bilmiyoruz. New York'ta deri pantolonla kendimi rahat hissedip hissetmediğimi bilmiyorum.” Ziyaret programı, gösteriden sonra Fallon'la kameralar olmadan özel bir toplantıyı ve Rockefeller Center'da dev Noel ağacının önünde buz pateni yapmayı içeriyor. Ona tavsiye edildiğini söylüyor Leon.

Haberler