Orman kampı, 17. – 19 Ocak Cuma günü “Ben bir yıldızım – çıkar beni buradan!” programının yeni sezonu. RTL'de başladı. Katılımcılar ve yayın tarihleriyle ilgili en önemli bilgileri özetliyoruz.
Orman kampı 2024: Kim dışarıda?
Jungle Camp 2024: Bir bakışta yayın tarihleri
Şunda 19 Ocak Ünlülerin hayatta kalma şovunun 17. sezonu, saat 20.15'te RTL'de üç saatlik canlı prime time yayınıyla başladı. Diğer bölümler de 20.15 veya 22.15'te yayınlanacak. İşte IBES yayınının tam özeti RTL ve RTL+'daki tarihler:
1. Bölüm: 19 Ocak 2024 Cuma
Geçen sezon “Ben Bir Yıldızım – Çıkarın Beni Buradan!” sürpriz bir aday kazandı Djamila Rowe hayranların kalpleri. Finalde Lucas Cordalis ve Gigi Birofio'yu yendi.
Djamila Rowe, başlangıçta bir büyükelçiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla ün kazanmıştı, ancak daha sonra bunun hayali olduğunu söyledi. Eğitimli makyaj sanatçısı, o zamandan beri halka açık bir figür haline geldi, model ve erotik model olarak aktif olarak yer aldı ve “Big Brother” ve “Die Alm” gibi çeşitli TV programlarında yer aldı. Martin Semmelrogge'un yerine şaşırtıcı bir yedek aday olarak orman kampına taşındı.
Orman kampı 2024'ün moderatörleri
Şu ana kadar her sezon olduğu gibi Jungle Camp 2024'ün moderatörlüğünü Sonja Zietlow üstlenecek. Onun yanında geçen yıl Daniel Hartwich'ten görevi devralan Jan Köppen yer alacak.
“IBES 2024”: Orman kampı nedir?
“Ben Bir Yıldızım – Beni Buradan Çıkarın!” olarak da bilinen Orman Kampı, 2004'ten bu yana RTL'de yayınlanan bir Alman reality şovudur. Her sezon genellikle iki hafta sürer ve Almanya'nın uzak bir ormanında geçer. Avustralya veya Güney Afrika.
Gösteri iki ana unsurdan oluşuyor:
Orman kampı Almanya'daki en başarılı realite şovlarından biridir. Her sezonu milyonlarca izleyici tarafından izleniyor. Gösteri, eğlence değeri ve yarışmacıların sıklıkla içine düştüğü tuhaf durumlarla tanınıyor.
Orman kampı 2024: Kim dışarıda?
Jungle Camp 2024: Bir bakışta yayın tarihleri
Şunda 19 Ocak Ünlülerin hayatta kalma şovunun 17. sezonu, saat 20.15'te RTL'de üç saatlik canlı prime time yayınıyla başladı. Diğer bölümler de 20.15 veya 22.15'te yayınlanacak. İşte IBES yayınının tam özeti RTL ve RTL+'daki tarihler:
1. Bölüm: 19 Ocak 2024 Cuma
- 20:15: “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” RTL'de
- 23:15: “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” Sonraki saat” RTL'de
- 22:15: “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” Sonraki Saat” RTL+'da
- 20:55: “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” Sonraki Saat” RTL+'da
- 22:15: “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” RTL'de
- 12:00: “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” Sonraki saat” RTL'de
- 20:55: “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” Sonraki Saat” RTL+'da
- 22:15: “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” RTL'de büyük final
- 20:15 “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” Büyük buluşma” RTL'de
- 20:15: “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” Sonrası” RTL'de
- Anya Elsner (“Almanya'nın Yeni Top Modeli” 2023'ten biliniyor)
- Cora Schumacher (model ve realite TV katılımcısı olarak bilinir)
- David Odonkor (eski milli futbolcu olarak bilinir)
- Fabio Knez (“Make Love, Fake Love” ve “Sen Tek misin – Reality Stars in Love” filmlerinden bilinir)
- Felix von Jascheroff (“GZSZ”den bilinir)
- Heinz Hoenig (“Das Boot”, “7 Cüceler – Ormanda Tek Başına Adamlar”dan bilinir)
- Kim Virginia Hartung (“The Bachelor”, “Temptation Island”, “Bachelor in Paradise” filmlerinden bilinir)
- Leyla Lahur (“The Bachelor”, “Ex on the Beach”, “Bachelor in Paradise” filmlerinden bilinir)
- Lucy Diakovska (No Angels'dan bilinir)
- Mike Heiter (realite TV yıldızı ve rapçi olarak bilinir)
- Sarah Kern (tasarımcı, girişimci ve model olarak bilinir)
- Yirmi4tim (etkileyiciler olarak bilinir)
Geçen sezon “Ben Bir Yıldızım – Çıkarın Beni Buradan!” sürpriz bir aday kazandı Djamila Rowe hayranların kalpleri. Finalde Lucas Cordalis ve Gigi Birofio'yu yendi.
Djamila Rowe, başlangıçta bir büyükelçiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla ün kazanmıştı, ancak daha sonra bunun hayali olduğunu söyledi. Eğitimli makyaj sanatçısı, o zamandan beri halka açık bir figür haline geldi, model ve erotik model olarak aktif olarak yer aldı ve “Big Brother” ve “Die Alm” gibi çeşitli TV programlarında yer aldı. Martin Semmelrogge'un yerine şaşırtıcı bir yedek aday olarak orman kampına taşındı.
Orman kampı 2024'ün moderatörleri
Şu ana kadar her sezon olduğu gibi Jungle Camp 2024'ün moderatörlüğünü Sonja Zietlow üstlenecek. Onun yanında geçen yıl Daniel Hartwich'ten görevi devralan Jan Köppen yer alacak.
“IBES 2024”: Orman kampı nedir?
“Ben Bir Yıldızım – Beni Buradan Çıkarın!” olarak da bilinen Orman Kampı, 2004'ten bu yana RTL'de yayınlanan bir Alman reality şovudur. Her sezon genellikle iki hafta sürer ve Almanya'nın uzak bir ormanında geçer. Avustralya veya Güney Afrika.
Gösteri iki ana unsurdan oluşuyor:
- Sınavlar: Adaylar çeşitli sınavlarda iğrenç ve tehlikeli görevlerle yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Bunlar arasında örneğin kurtçuk, örümcek veya yılan yemek, çamurlu havuzlara dalmak veya sarmaşıklara asılmak yer alır.
- Adaylar arasındaki etkileşimler: Adaylar ortak bir kampta yaşıyorlar ve diğerleriyle orada ilgilenmek zorundalar. Bu genellikle tartışmalara, entrikalara ve arkadaşlıklara yol açar.
Orman kampı Almanya'daki en başarılı realite şovlarından biridir. Her sezonu milyonlarca izleyici tarafından izleniyor. Gösteri, eğlence değeri ve yarışmacıların sıklıkla içine düştüğü tuhaf durumlarla tanınıyor.