Kimse Kaulitz kardeşlerin yanına gitmek istemiyor

Leila

Global Mod
Global Mod
“Takım Harika! Mükemmel takım! Harika Takım!”, Bill ve Tom Kaulitz dördüncü kör seçmelerde koçların en iyi yetenekler için verdiği mücadelede gerekli desteği almak için “Almanya’nın Sesi” seyircisini harekete geçiriyor. İkizler (Tom+Bill=Toll) bayrakları ve tişörtleri dağıtıyorlar ama tüm manipülasyon girişimleri sefil bir şekilde başarısız oluyor…

Linus Nehrig’in saflarında olmasını çok isterlerdi. 19 yaşındaki genç için depresyonla mücadelesinin ardından geniş bir izleyici kitlesi önünde performans sergileyebilmek bir mucize. Gözleri kapalı piyanoda “Kiss Me” şarkısını söylüyor.

İlk birkaç notanın ardından Ronan Keating zile basıyor. Diğerleri de onu takip ediyor ama biri başarısız oluyor: Giovanni Zarrella, Prosieben-Sat.1 şovunun bu sezonunun yeni tanıtılan kötülüklerinden biri olan Keating tarafından engellendi.

“Şunu söylemeliyim ki, bu kadar iyi şarkı söylemek saygısızlıktı.”

Salon coşuyor, Linus duygulardan bunalmış durumda. Yeteneği kazanma şansı olmamasına rağmen Zarrella, “Benim adım Blocked değil, adım Giovanni” diyor. “Bu sezonun en iyi bloklarından biriydi çünkü her şeyi getiriyorsunuz. Engellenen adam dişlerini gıcırdatarak “Eşsiz bir sesin var” dedi.

Ronan Keating, Shirin David, Giovanni Zarrella ve Bill ile Tom Kaulitz olağanüstü yetenek Linus Nehrig için yarışıyor.

Ronan Keating, Shirin David, Giovanni Zarrella ve Bill ile Tom Kaulitz olağanüstü yetenek Linus Nehrig için yarışıyor.

© Kaynak: © ProSieben/SAT.1/André Kowalski

Hatta Shirin David şöyle düşünüyor: “Şunu söylemeliyim ki, bu kadar iyi şarkı söylemek saygısızlıktı.” Ronan Keating, kendi deneyimleriyle Linus’un güvensizliklerini kontrol altına almak istiyor: “Müzik sektörüne girdiğimde 16 yaşındaydım.” 15 yaşındaydım!” diye bağırıyor Bill Kaulitz, takımı Toll’u tanıtıyor. Kabaca sözünü kesen Keating, gözlerini devirerek, “Takım tuvaleti,” diye karşılık veriyor. İki kişi tartışınca üçüncü mutlu oluyor: Linus, koç olarak Shirin David’i seçiyor!

Rapçi aynı zamanda Michael Jackson klasiği “Billie Jean”i muhteşem bir şekilde seslendiren ve böylece Kaulitz ikizlerini ve Zarrella’yı geride bırakan Chayane Coetzee’yi de kadrosuna kattı. İtalyan’ın denenmiş ve test edilmiş annelik numarası bile artık işe yaramıyor.

Ronan Keating için güzel bir gün

18 yaşındaki Fransız Lisa Christ, Voyage Voyage’ın balad versiyonuyla bloksuz dört parçalı bir zile kavuşuyor. “Seni gördüğümde tüylerim diken diken oldu. “Bu inanılmaz” diyor Bill, hayrete düşmüş bir halde. Tom, büyülemek için Fransızca bilgisini ortaya çıkarıyor: “J’adore.”

Ama Lisa Ronan Keating’i tercih ediyor. Mikrofonu alıyor ve özür mahiyetinde “Üzgünüm” kelimesiyle başlayan hit şarkısı “Bebeğim Seni Tutabilir miyim”i söylüyor. Tom Kaulitz uzun süre kızgın olamaz: “Özrün kabul edildi.”

Ronan Keating, dört yönlü Buzzer adayı Lisa Christ'i ekibine davet ediyor.

Ronan Keating, dört yönlü Buzzer adayı Lisa Christ'i ekibine davet ediyor.

Ronan Keating, dört yönlü Buzzer adayı Lisa Christ’i ekibine davet ediyor.

Bilgisayar bilimcisi Egon Herrnleben’in ilerleme konusunda pek umutlu olmamasının nedeni de bu: “Ben daha çok heavy metal türüyle ilgileniyorum.” Beklentilerin aksine İrlandalı Ronan Keating ve Team Toll’u tamamen büyüleyen “Kavanozdaki Viski”yi sallıyor ve kafa sallıyor.

“Şarkı Thin Lizzy’den, sen onu Axel Rose gibi söyledin. Sonra biraz Metallica ve biraz da Iron Maiden’ı getirdiniz,” diyen eski Boyzone yıldızı, Egon’un çok yönlülüğünü seviyor ve yeteneği Tokio Hotel’in burnunun dibinden kapıyor. Küçük bir diss olarak “Takım Tuvaleti”ne tuvalet kağıdı fırlatıyor.

Giovanni Zarrella empatisiyle etkiliyor

Engellemelere rağmen Giovanni Zarrella için de akşam sorunsuz geçiyor. Stuttgart yakınlarından Laura Schopf duygulu bir şekilde “Elveda Sevgilim” şarkısını söylüyor ve Swabian bağlantısına uygun olarak eski Bro’Sis şarkıcısını seçiyor. Rakip Keating oldukça rahatsız görünüyor: “James Blunt’u aramak istedim ama hiçbir sonuç çıkmayacak.”

Straubinger Thomas Schmidbauer ve “Bekliyorum” ile duygusal olarak devam ediyor. Son notta Zarrella kırmızı düğmeye basıyor ve uzun tereddütünü mazur görüyor: “Seni rahatsız etmek istemedim. Seni dinlemek istedim.” Zarrella ayrıca şunu düşünüyor: “Seni dinledim, bence hayatında çok fazla kavga etmek zorunda kalmışsın” – ve bu da amacına ulaşıyor. Shirin David, Zarrella’dan etkileniyor: “O kadar yüksek düzeyde bir empatin var ki.” Koç gözyaşlarını tutamamaya çalışıyor.

Desirey Sarpong Agyemang aslında Shirin David'i umuyordu ama ses çıkarmadı.  Sonra Giovanni Zarrella'yı alıyor.

Desirey Sarpong Agyemang aslında Shirin David'i umuyordu ama ses çıkarmadı.  Sonra Giovanni Zarrella'yı alıyor.

Desirey Sarpong Agyemang aslında Shirin David’i umuyordu ama ses çıkarmadı. Sonra Giovanni Zarrella’yı alıyor.

“Shirin David vızıldasaydı çok güzel olurdu” Desirey Sarpong Agyemang “You Broke Me First” performansıyla net bir hedef peşinde koşuyor. Ancak yalnızca Team Toll ve Giovanni Zarrella geri döndü. Ancak Bill, “Şampanya içmeyi sever misin?” sorusuyla kendini buna kaptırır. Desirey’in cevabı: “Hiç içmem.” Zarrella daha sonra elini kaldırıyor: “Ben de istemiyorum!” Bu Desirey’e şunu açıkça gösteriyor: “O zaman Giovanni’ye gideceğim!” Bill öfkeyle rakibini yalan söylemekle suçluyor: “Ama bu son farklı bir geceden önceki geceydi!”

Bill ve Tom’un sonraki başarısı

Yetenek eksikliğine rağmen Bill ve Tom zaferlerine kesinlikle inanıyorlar. Bill, Zarrella’ya bir anlaşmayı hatırlatıyor: “Eğer kaybedersen, kazanan takımı koluna dövme yaptırmalısın.” Anlaşmayı el sıkışarak kabul ediyor ve Bill bunun için kendi iğne makinesini kullanmak istiyor: “Eğer kazanırsan, bana dövme yapabilirsin!”

Yayın Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yenileniyor.

Ancak İsviçreli pop flütçü Sabrina Sauder gibi ikiz takım da şu anda zaferden çok uzakta. Flüt çalıyor ve “Kim Yaşar Aşk” şarkısını söylüyor ama kıvılcım yayılmıyor. Valentin Schöppner de Ed Sheeran’ın “Perfect” şarkısıyla yeterince risk almıyor. Leandro Aponte Mendoza ayrıca İspanyolca versiyonunda “Kalbimi Kır” şarkısını yalnızca dört koltuk arkalığına doğru kemerle çıkarıyor.

Müzik terapisti Sven Ablaß’ın “Stark”ın dumanlı, yumuşak versiyonunda hiç şansı yok ama kişiliğiyle Shirin David’i ikna ediyor. “Belki bir kartınız vardır?” terapisini yapmasına izin vermek istiyor. “Seni gerçekten kalbimde taşıyorum.”

Gösterinin sonunda Tom ve Bill Kaulitz hâlâ başarılı: opera sanatçısı Alina Zamalieva Team Toll'u seçiyor.

Gösterinin sonunda Tom ve Bill Kaulitz hâlâ başarılı: opera sanatçısı Alina Zamalieva Team Toll'u seçiyor.

Gösterinin sonunda Tom ve Bill Kaulitz hâlâ başarılı: opera sanatçısı Alina Zamalieva Team Toll’u seçiyor.

“Kimse bize gelmiyor,” diye sonunda Bill giderek daha fazla umutsuzluğa kapılıyor. Ama sonra mucize gerçekleşiyor: İsviçre’den Alina Zamalieva, opera aryası “Nessun Dorma”nın ardından antrenörünü özgürce seçebiliyor. “Ne ses! “Vay canına,” diye heyecanlanıyor Keating. “Büyülüydü!” Bill ve Tom kendilerini tanıtıyorlar: “Mega performans!” Shirin David şunu doğruluyor: “Bu sene ‘The Voice’ta kesinlikle eşsizsin.” Ama Alina aslında Team Toll’a gidiyor. “Sanırım tişörtler yüzündendi” Bill ve Tom şanslarına inanamıyorlar.

Haberler/televizyon yayını