Lilly Becker şeker çekilmesi ve dramatik sonuçları hakkında

Leila

Global Mod
Global Mod
“Kendinizi kırmak için format”

Lilly Becker, orman kampında şekerin çekilmesini rapor ediyor

DinlemekUygulamayı aç

Model Lilly Becker RTL şovunu kazandı “Ben bir yıldız beni buradan çıkar!”-ama “kesinlikle katılmak istemez”. Efzi iz bırakmadan onu geçmedi.

Köln. Model Lilly Becker, RTL orman kampından çıktıktan sonra çok çikolata yedi. “Bu şeker çekilmesi acımasız,” dedi Alman basın ajansının 48 yaşındaki şovdaki çorak yemekler hakkında. Kamptan çıktığında, başlangıçta çok fazla çikolata içeriyordu. “Görünüşe göre vücudum buna ihtiyaç duyuyordu,” dedi. Kanepede evde, uzak Avustralya'da gerçeklik formatında zamanın katılımcılar için ne kadar zor olduğunu hayal edemezdiniz.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Bir zamanlar tenis efsanesi Boris Becker ile evlenen model, “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar!” Geçen Pazar. Kampta yaklaşık iki hafta geçirdi, So -Called Jungle Crown'u takmasına izin verildi. Katılımcı ünlüler şovdaki testler sırasında sonuçlara sıklıkla ulaştığından veya tamamen iptal ettiği için, kamptaki yemekler daha önce yönetilebilirdi.

Hayat ve biz

Sağlık rehberi, kuyu ve tüm aile – her ikinci Perşembe.

Kaslar gitti

Zaman iz bırakmadan Lilly Becker'i geçmedi. Ayrıca kilo verdiğini söyledi. “61 kilogram ve 57 kilogramdaydım.” Kaybettiği şeylerin çoğu kas. “İçinde spor yapma gücüm yoktu. Çok az yiyecek ve uyku ile gevşek ve yavaş elde edersiniz ”dedi. “Tahmin ettiğinizden yüz kat daha kötü,” dedi 48 yaşındaki. “Biçim aslında kendinizi kırmak için orada.”

Sonuç şu anda: Bir daha değil. “Bir daha yapmazdım. Asla asla!” Dedi Lilly Becker.

Haberler/DPA