Marcel Remus düzenli bir müşteriyle stres yaşıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Güneşin altında stres: “Mallorca komisyoncusu” Marcel Remus (RTL +), düzenli müşteri Eve’den gelen bir telefon görüşmesinin ardından siperlerde: Girişimcinin karısı, tamamen profesyonelce aldattığını itiraf ediyor. 36 yaşındaki dehşet içinde, “Az önce bana başka bir emlakçıdan ev satın aldığını söyledi” diyor.

Marcel Remus bunun onu üzmesine izin veremez. Uzun süredir düzenli müşterisinin (kendisinden zaten iki ev satın almıştı) kaçmasına neyin sebep olduğunu tam olarak bilmek istiyor. Bu nedenle hemen kişisel bir toplantı ayarlar. “Nasıl oldu da önce bir ev, sonra da yeni bir temsilci buldun?” ona açıkça soruyor. “Gerçekten şok oldum! Bunca ay ve yıldan sonra birbirimize bağlıydık” diye şikayet ediyor.

Düzenli müşteri Eve Kourkoudialos ve lüks komisyoncu Marcel Remus.

Düzenli müşteri Eve Kourkoudialos ve lüks komisyoncu Marcel Remus.

© Kaynak: RTL

“Ah, şimdi gücendin, değil mi?” Sarışın gözlerini deviriyor. Daha sonra şu dili ortaya koyuyor: “Bana ayıracak daha fazla zamanın yok. Sen sadece Amerikalılarla birliktesin” diyor Eve.

Netflix yıldızı Marcel Remus’un tüm dikkatini üstleniyor

İnceleme: Geçtiğimiz hafta, ABD’li meslektaşı Davina Potratz (Netflix aracılık dizisi “Selling Sunset” ile tanınır) Mallorca’yı ziyaret etti. Marcel Remus onlarla 24 saat ilgilendi çünkü tek bir ortak hedefleri var: Mallorca’daki lüks mülkleri Amerikalı müşterilere satmak.

Bu yüzden Eve, bir izleme sırasında Marcel’in annesi Silke Remus’la yetinmek zorunda kaldı; bu, talepkar müşteri için pek de hoş karşılanmadı. Eve’in açıkladığı gibi tek sebep bu değil: “Yeni menajer senden biraz daha ucuzdu. Bir yerden para biriktirmem lazım” diyor ve sırıtıyor. Son zamanlarda komisyoncu, satılan mülk başına ne kadar komisyon topladığını açıkladı: yüzde 5 ile 6 arasında. Birkaç milyon avroya mal olan villalarla bu kesinlikle değerli bir iştir.

Lüks gayrimenkulle ilgili müşteri: “Manastır gibi”

Düzenli müşteri, evi yeni acenteden kendiliğinden satın almanın muhtemelen “tuvalete dalma” olduğunu büyük bir memnuniyetle açıklıyor. Eve, “Evin dışı Ferrari, içi ise Manta” diye yakınıyor Eve, “şimdi salatamız var.” Böylece Marcel Remus bir şans daha yakaladı.

Eve ondan tekrar uygun bir mülk aramasını ister. Sonuçta girişimcinin karısı suni tohumlama yardımıyla daha fazla çocuk yapmayı planlıyor. Ancak emlakçıya hayal kırıklığıyla söylediği gibi yakın zamanda yapılan bir girişim başarısız oldu: “Eğer bir çocuğum olmayacaksa, en azından düzgün bir eve ihtiyacım var” diyor.

Düzenli müşteri Eve Kourkoudialos villayı beğenmiyor.

Önceki bölümde çocuksuz mutlu olduğunu anlatan Marcel, sürekli müşterisini neşelendirmeye çalışıyor: “Gerçekten üzgünüm, biz de arkadaşız.”

Bir sonraki toplantıda komisyoncu, düzenli müşterisini geniş alana sahip lüks bir villayı görmeye davet ediyor: 950 metrekare yaşam, 4000 metrekare arsa, maliyet: 15,8 milyon euro. Remus, “Bu açıkça komisyonculuk onuruyla ilgili, onu bir müşteri olarak geri kazanmak istiyorum” diye duyurdu.

Yayın Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yenileniyor.

Ancak ilk izlenim bile olumsuz: Eve Mallorca tarzı villayı gördüğünde “Dışarıdan bakıldığında bu pek bana göre değil” diye eleştiriyor. “Biraz manastır havası var” diye eleştiriyor.

Marcel Remus hüsrana uğramış durumda: “Eve neredeyse geriye doğru koşuyordu ve her şeyi yıkmak istiyordu” diye özetliyor. Zeki müşteri de mobilyalardan hoşlanmaz, onu ancak havuz alanı ikna edebilir. Her halükarda bu gün hiçbir karar verilmeyecek.

“Orta” Ira Wolff patronunu şaşırttı

Başka bir sarışın daha önce Marcel Remus’u şok etmişti: Hayalet şifacı ve “medyum” Ira Wolff, ıssız bir adaya yapılan ekip gezisinde ağzına büyük, siyah bir örümcek koymuştu – orman kampı merhaba diyor! Wolff, “Ah, akşam yemeğim çoktan emeklemeye başladı” sözleriyle örümceği gülümseyerek yedi. Remus inanamayarak: “Bunu şimdi yapmadın mı?!” Ira Wolff anlamlı bir gülümsemeyle karşılık verdi: “Dinle! Ben bir cadıyım.”

Silke Remus ve 23 yaşındaki arkadaşı Dennis - Marcel Remus şüpheci.

Silke Remus ve 23 yaşındaki arkadaşı Dennis - Marcel Remus şüpheci.

Silke Remus ve 23 yaşındaki arkadaşı Dennis – Marcel Remus şüpheci.

Marcel Remus daha sonra yeni bir reklam kampanyasının fotoğraf çekiminde bile anne Silke’nin erkek arkadaşı Dennis’i habersizce yanına almasıyla şeytani davranışlar sergiler. “Onun burada ne işi var?” Remus sinirlendi. Dennis’in annesinden 23 yaş küçük olması onu şaşırtıyor. Silke Remus, oğlunun sert davranışından dolayı üzgün: “Dennis, Marcel’in kendisine karşı davranış tarzından dolayı acı çekiyor” diye şikayet ediyor 57 yaşındaki çocuk.

Marcel’le sohbet etmek istiyor. “Onunla arkadaşlık kurması gerekmiyor ama ona saygılı davranması gerekiyor” diyor. Ancak Marcel şüpheciliğini sürdürüyor: “Bunu hayatımda birkaç kez gördüm, tam olarak çıkaramıyorum.” 36 yaşındaki oyuncu çekingenliğini koruyor. Sadece annesinin iyiliğini düşünüyor.

Haberler/Televizyon gösterisi