Meze tamamen pantolonun içine giriyor

Leila

Global Mod
Global Mod
“Kazanacağım”, Julia “akşam yemeği” gününe kendinden emin ve zaferden emin bir şekilde başlıyor. Eğitimli tıp asistanı kendi hipnoz muayenehanesini yürütüyor ve kocası Andrea ile birlikte Bühlenhausen’de şık, küçük bir ev inşa ediyor. İtalyan olduğu için terasta ev yapımı bir pizza fırını eksik olmamalıdır – ve elbette kullanılır. Julia, kocasının sobayı erkenden ısıtmasına izin veriyor, “böylece daha sonra her şey el ele gidiyor ve biz de diğerleri kadar beklemek zorunda kalmıyoruz”.

Ancak iş üç çeşit yemeği hazırlamaya gelince programın çok gerisinde kalıyor. Mürver çiçeği ve beyaz şarap jöleli kümes hayvanı böreği, ardından otlu ve lardo paltolu çipura filetosu, ılık biber ve burrata ve odun ateşinde fırından alınmış pizza ekmeği var. Tatlı, limonlu ve fesleğenli dondurma, limoncello, beze ve mascarpone ve fıstıklı tarttan oluşur.

Ana yemekle Julia kendi akışına geri dönmenin yolunu bulur.

Ana yemekle Julia kendi akışına geri dönmenin yolunu bulur.

© Kaynak: RTL

“Bugün kazanan yemek pişiriyor. Çünkü Julia kazanacak,” dedi, “Bine (43) Julia’nın tutkusunu biliyor. “Bu gerçekten ayrıntılı bir menüye benziyor,” Richi (38) bu gece harika şeyler bekliyor.

Julia itiraf ediyor: “Meze gitti”

“Daha fazla hazırlık yapmayı başarmayı isterdim. Zaman gerçekten geçti ve bu beni rahatsız ediyor,” Julia başlangıç olarak sadece 19:30’da mürver çiçeğine ve beyaz şarap reçeline dokunuyor. Bu aslında ciğer ezmesinin üzerine bir başlık gibi sabitlenmeli. Soğutma elemanlarının süreci hızlandırması gerekiyor, ancak boşuna. Julia misafirlerin önüne çıkıyor: “Çocuklar, bir sorunumuz var.”

Artık ilk yemek beklenmiyor: “Meze gitti diyebilirim.” Richi, Julia’nın kararına şaşırıyor: “Aslında neden tamamen ayrıldığını pek anlamadım.” Sadece jöle çok sıvı olduğu için mi? “Neden pastayı yiyemediğimizi anlamadım.” Sam’in (56) net bir görüşü var: “Mükemmeliyetçilik insanı felç ediyor.” Julia’nın başlangıç olarak hızlı pizza şeklindeki alternatif önerisi iyi karşılandı.

Tatlı olarak limonlu ve fesleğenli dondurma, beze, mascarpone ve fıstıklı tartlardan oluşan limoncello var.

Tatlı olarak limonlu ve fesleğenli dondurma, beze, mascarpone ve fıstıklı tartlardan oluşan limoncello var.

© Kaynak: RTL

Saat 22.00’de pastırmaya sarılı çipura, mezelerle birlikte hazır. Bine ana yemeği övüyor: “Hiç baharat kalmamış olması ve kesinlikle lezzetli olması beni gerçekten büyüledi.” Yine de pek mükemmel değildi. Sam ana yemeği şöyle özetliyor: “Balıklar harikaydı, ne yazık ki biberler soğuktu.”

Kusursuz tatlı: “Turta katildi”

Saat 23:00’te limonlu ve fesleğenli dondurmasını beze, mascarpone ve fıstıklı tartla servis eden Julia, “Bugün mükemmel bir şekilde idare ettiğim bir yemek” diye gülüyor. “Tabii ki, pasta başlangıçtı,” diye heyecanlanıyor Bine. “Ağızda gerçekten hoş bir duyguydu.” Hatta Sam şöyle düşünüyor: “Tatlıyı sevmeyen biri olarak benim için Şampiyonlar Ligi.”

Julia hâlâ Sam’e mükemmel bir akşam yemeği sunamadı: “Çünkü meze tam bir rezaletti ve biberler soğuktu.” Julia’nın kocasının pizza fırınında özenle yardım etmesi de Kathi’den (41) puan düşürüyordu. Julia 29 puanla şimdilik Kathi’nin yanında ikinci sırada yer alıyor.

Haberler/Televizyon gösterisi