Örsi ne demek ?

kuponsever

Global Mod
Global Mod
Orsi, ksaltmas ile Orta Dogu Teknik Universitesi (ODTU) olarak bilinen uluslararas bir universitedir. Universite, Turkiye'nin en buyuk muhendislik ve doga bilimleri universitesi olarak kabul edilir. ODTU ayn zamanda Turkiye'nin en eski uluslararas universitelerinden biridir ve 1957'de kurulmustur.

ODTU, farkl bilim alanlarnda cok sayda lisans ve lisansustu program sunmaktadr. Programlar arasnda muhendislik, doga bilimleri, endustri muhendisligi, bilgisayar bilimleri, fizik, kimya, biyoloji, matematik ve tp bulunmaktadr. Universitenin diger programlar arasnda sosyal bilimler, dil ogretimi, sanat, tarih ve hukuk da vardr.

Universite, uluslararas duzeyde ogretim kalitesi sunmak icin akademisyenler, ogrenciler ve personel arasndaki kulturel iliskileri tesvik etmeyi hedeflemektedir. Ayrca, universite, ogrencilere yuksek kaliteli egitim, tasarm ve arastrma faaliyetleri ile arastrma egilimli bir cevreyi saglamay taahhut eder.

ODTU ayrca, ogrencilere kariyer ve universite dsndaki aktivitelerden katlm olanag sunmaktadr. Ogrenciler, universitede cesitli topluluklarn faaliyetlerine katlabilir, uluslararas etkinliklerin duzenlenmesine katlabilir ve sosyal aktivitelere katlabilir.

ODTU ogrencileri, ogrenimleri srasnda cesitli ekstra kurslar, ozel programlar ve projeler sunmaktadr. Ogrenciler, ogrenimleri srasnda guclu bir akademik ortamda desteklenen tez calsmalarna katlabilir. Ayrca, ogrenciler, universite tarafndan organize edilen konferanslara ve toplantlara katlabilir.

ODTU, ogrencilere yuksek kaliteli egitim, tasarm ve arastrma faaliyetleri sunmaktadr. Universite, lisans ve lisansustu programlar sunarak ogrencilere kariyer ve universite dsndaki aktivitelerden katlm olanag saglamaktadr. Ayrca, universite, ogrencilere cesitli ekstra kurslar, ozel programlar ve projeler sunmaktadr. Boylece, ogrenciler, universite donanml akademik ortam icinde desteklenen tez calsmalarna katlabilir ve universite tarafndan organize edilen konferanslara ve toplantlara katlabilir.