Pop yıldızı Ben Zucker, RTL dizisinde konuk oyuncu olarak yer alıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
RTL sabun

Pop yıldızı Ben Zucker “Unter Uns”da: “Benim için zor bir an oldu”

Pop şarkıcısı Ben Zucker, RTL dizisi “Unter uns”un iki bölümünde yer alacak. Bölümler kasım ayında yayınlanacak.

© Kaynak: RTL/Sebastian Meyer

Makaleyi dinle • 2 dakika

Pop şarkıcısı Ben Zucker’ın hayranları yakında idollerini TV ekranında görecek: 40 yaşındaki oyuncu, Kasım ayında RTL dizisi “Unter Uns”un iki bölümünde yer alacak. Çekimleri nasıl deneyimledi?

Dört yıl önce Ben Zucker, RTL’nin hit dizisi “Gute Zeiten, bad Zeiten”de, o dönemde “Lelila” adlı single’ını söyleyen pop şarkıcısı ve sunucu Beatrice Egli ile birlikte konuk oyuncu olarak yer almıştı. Artık pop sahnesinin en büyük yıldızlarından biri olan Zucker, bu kez de RTL’de yayınlanan başka bir televizyon dizisi olan “Unter uns”da karşımıza çıkacak.

40 yaşındaki oyuncu için TV’ye yeni konuk oyuncu olarak katılmak bir hayalin gerçekleşmesi anlamına geliyor, çünkü güncel bir basın bülteninde belirttiği gibi “diziyi muhtemelen 25 yılı aşkın süredir izliyor”. “Unter Uns” hayranı, çekimler sırasında özellikle bir oyuncudan heyecan duydu: Ute Kiefer rolünü oynayan Isabell Hertel. “O gerçek bir emektar ve neredeyse en başından beri oradaydı. “Onu kısa bir süreliğine de olsa görmek benim için gerçekten bir onurdu” diye heyecanla söylüyor. Zucker setteki havayı “çok rahat” olarak tanımladı.

“Benim için zor bir an oldu”

Kendisi olarak görülebilecek müzisyenin ilgili bölümleri 27 ve 28 Kasım’da saat 17.30’dan itibaren yayınlanacak. Ben Zucker, Amelie Hirschberger’e (Sophia Gül) birinci sınıf bir sürpriz sunuyor. Bir gösteriye hazırlanırken kızın doğum günü için düzenlenen hazine sandığı kaybolur. Amelie pop yıldızının önünde durduğunda onun sevgilisi olduğuna ve konseri sadece onun için çalacağına inanıyor.

Yayın Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yenileniyor.

Büyük bir “Aramızda” hayranı olan Zucker, çekimlerin perde arkasına da göz atmak istedi. “Aslında ‘Schiller’e gitmeyi gerçekten istemek için büyük bir istek duydum ve bugün şunu fark ettim ki, bar stüdyoda kurulduğu için dışarıdaki mekana giremezsiniz. Şakacı bir tavırla “Bu benim için zor bir an oldu” diyor.

Haberler/Teleschau