“Sommerhaus der Stars”: RTL programına katılanlara yönelik soruşturmalar

Leila

Global Mod
Global Mod
RTL birkaç adayı eledi

“Yıldızların yazlık evinde” dayaklar mı? Savcı realite şovuna katılanları soruşturuyor

“Yıldızların Yaz Evi” katılımcısı Valentina Doronina şikayette bulundu.

© Kaynak: RTL+

Makaleyi dinle • 3 dakika

“Sommerhaus der Stars” katılımcıları Valentina Doronina ve Can Kaplan’dan ciddi iddialar: RTL programında bir başka adayın kendilerine saldırıp dövdüğü söyleniyor. Davayla ilgili soruşturmalar şu anda sürüyor ve RTL de sonuçlara varıyor.

“Sommerhaus der Stars” realite şovunda düzenli olarak kıvılcımlar uçuşuyor ve tartışmalar şovun konseptinin bir parçası. Ancak RTL yapımının bu sezonunda kavgalar ve bedensel zararlar olduğu söyleniyor. Münster savcılığı şu anda katılımcı Valentina Doronina ve nişanlısı Can Kaplan’ın, yetkililerin sözcüsü olarak “Bild” gazetesine doğruladığı iddiaları araştırıyor. “Sommerhaus der Stars”ın sekizinci sezonunun çekimleri Mayıs ve Haziran aylarında gerçekleşti ve bölümler şu anda Salı günleri RTL’de yayınlanıyor.

Birkaç gün önce Valentina olayla ilgili Instagram’da yorum yaptı. Tutarlı basında çıkan haberlere göre şöyle yazdı: “Artık bıktım. Can’la birlikte ‘Yazlık’ta bir adam tarafından sebepsiz yere dövüldüğümüzü teyit ederim. Darbe sonrasında bir kişi dışında herkes failin arkasında durdu. Zihinsel olarak artık RTL’nin bu yalanlarına katlanamıyorum.” 23 yaşındaki oyuncu artık Instagram hesabını gizli hale getirdi.

Savcı bedensel zarar iddialarını doğruladı

Sorumlu savcılık, “Bild” gazetesine suç duyurusunda bulunulduğunu ve soruşturma yapıldığını doğruladı. “Münster savcılığı şu anda Alman televizyonunda yayınlanan bir reality şovun katılımcısının suç duyurusuna dayanan bedensel zarar iddialarına ilişkin bir soruşturma yürütüyor. Yetkililerin bir sözcüsünün aktardığına göre gazete, “Suç duyurusu, sanığın bir keresinde televizyon programını çekerken şikayetçinin yüzüne eliyle vurduğunu iddia ediyor” dedi. Soruşturma devam ediyor ve sanık iddialara ilişkin henüz sorgulanmadı.

Bir RTL sözcüsü gazeteye şunları söyledi: “’Sommerhaus der Stars’ın kaydı sırasında, bazı katılımcıların ‘Sommerhaus’u erken terk etmesiyle sonuçlanan bir olay meydana geldi. Yazlık evle ilgili her şey yakında RTL ve RTL+’da olacak.” Edinilen bilgiye göre yayıncı, söz konusu sahnenin yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusuna ilişkin yorum yapmak istemedi.

Yayın Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yenileniyor.

“Bild” gazetesinde Valentina Doronina, Instagram üzerinden ortaya atılan iddiaları tekrarladı. Nişanlısı Can ise diğer katılımcı tarafından sebepsiz yere itilip darp edildi. “Yanında durdum. Ayrıca şakağımdan da vuruldum.” İlgili sahnenin “Yıldızların Yazlık Evi”nde yayınlanmasını umuyor. “Can doktora gitti, her şeyi belgelendirdi. Yüzde 100 gerçekleşti. 23 yaşındaki oyuncu, “Her şey cezai olarak soruşturuluyor” dedi.

Haberler/seb