Stefan Raab beni bu şekilde “TV total”e getirdi

Leila

Global Mod
Global Mod
Sebastian Pufpaff iki yılı aşkın bir süredir ProSieben'de kült program “TV total”i sunuyor. Bir röportajda Stefan Raab'ın onu program için nasıl işe aldığını açıkladı. “Bunun bir daha gelmeyecek bir fırsat olduğunu biliyordum. 47 yaşındaki adam endüstri hizmeti “DWDL”ye “Bunu yapmamak aptallık olurdu” dedi.

ZDF'nin “heute show” çalışanı olarak yayınevinin fuayesinde yüzünde maske ve başında şapka bulunan Raab ile karşılaştı. “'Peki, beni hâlâ tanıyor musun?' diye sordu, ben de 'Dostum, Markus Krebs, harika!' diye yanıtladım. ve o güldü. Biz de öyle konuşuyorduk!” diyor Pufpaff. Bunu, Pufpaff'ın 3 sat'taki hiciv şovu “Henüz Değişmedi” de dahil olmak üzere başka tartışmalar izledi. “Stefan bunu görmüştü. Neyin farklı yapılabileceğine dair fikirleri vardı. Bu yüzden bir konsept geliştirdik ama bunun hiçbir önemi yoktu.” 'TV toplamı' ile yapın.” Aylar sonra Raab şaşırtıcı bir şekilde geliştirdiği konsepti unutması gerektiğini söyledi. “Ben de ne gibiyim? Bütün bunlar neyle ilgiliydi? Stefan daha sonra ''TV total'i geri getiriyoruz – bunu yapmaya cesaretin var mı?” sorusuyla beni şaşırttı. Ben de hemen evet dedim.”

“Stefan'ın mirası çok büyük”

Pufpaff büyük adımlar attığının farkında: “Stefan'ın mirası çok büyük ve temel fikir her zaman ona ait kalacak, ancak 'TV toplamı' bir topluluk çabası olduğu için başından beri kendimi evimde hissettim. Her hafta stüdyoda ayağa kalktığımda ve giriş müziği başladığında yüzümde büyük bir gülümseme oluşuyor.”

Pufpaff, “DWDL” ile yaptığı röportajda içerik açısından “TV Total”in medya kullanımına göre geliştiğini söyledi: “Muhtemelen daha fazla sosyal medya ve podcast ekleyeceğiz ve bunu insanların ürettiği her yerde izleyeceğiz.”

Yayın Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yenileniyor.

Ancak sunucu, “TV toplamı”nın haftada birden fazla bölümüyle ilgili spekülasyonlara son verdi. “Hepimiz bu konuda hemfikiriz ve büyükannemizin patates salatası gibiyiz: Çok fazla yapmaktansa çok az yapmak daha iyidir, o zaman insanlar daha fazlasını isteyecektir.” Haftada dört gösteri varken, yalnızca küçük parçalarla bir gösteri oluşturamazsınız. “Televizyon size çok fazla şey vermiyor, sonra boşlukları doldurmanız gerekiyor ve birdenbire konuklar, komedyenler ve gruplar ortaya çıkıyor. Ve bir noktada diziyi şu anda bu kadar başarılı kılan şeyin ne olduğunu gözden kaçırıyorsunuz.”

Sebastian Pufpaff'ın artık eskisinden tamamen farklı hayranları var

47 yaşındaki oyuncu, ProSieben'e taşındıktan sonra günlük yaşamında değişiklikler fark etti. “3sat ile kolaylıkla fırına gidebildim. Daha çok, bir zamanlar bana 'Bu arada, yaptıklarını gerçekten takdir ediyorum' diyerek yaklaşıldığı şarap tadımlarına benziyordu. Benim hareketimden pek memnun olmadılar” diyor Pufpaff. “Geçenlerde yaşlı bir bey yanıma geldi ve bu saçmalığa ne zaman son vereceğimi ve tekrar iyi bir şey yapacağımı bilmek istedi. Gerçekten bu tonda. Her seferinde cevap veriyorum: Artık önyargılı fikirleri yansıtmak istemiyorum.”

Pufpaff kendisinin bir şovmen olduğunu vurguladı. “Bugün bana 'TV Total'i izlemeyi sevdiklerini söyleyenler gişedeki adamlar ya da trendeki kondüktör oldu. Spektrum eskisinden çok daha geniş. Birçoğu, sonunda bir saat boyunca yanlış bir şey yaptıkları hissine kapılmadıkları için şükranlarını da ifade ediyor. Her şeye sadece gülün. 'TV toplamı'nın anlamı budur. Stefan ve ben bu konuda anlaştık” dedi mucit Stefan Raab ile çalışma hakkında.

Haberler/seb/dpa