Ünlülerin büyük kefareti Kasım ayında üçüncü turuna girecek. On aday kamuya açık bir itirafta bulunmak istiyor. Bu yıl kimlerin katılacağını, ünlülerin geçmişlerinde “yaptıklarını” ve yeni sezonun ne zaman başlayacağını buradan öğrenebilirsiniz.
Devamını oku sonra Reklamcılık
“The Big Celebrity Penance”: 3. sezonun başlangıç ve yayın tarihleri
Toplamda 16 bölüm olacak 7 Kasım 2024. Her hafta perşembe günleri saat 22:15'ten itibaren art arda iki bölüm yayınlanıyor. Bölümler hem ProSieben'de hem de Joyn'da yayınlanacak.
En son “utanç turunu” sabırsızlıkla bekliyorsanız, bölümleri her zaman 7 Kasım'dan itibaren Joyn PLUS+'ta bir hafta önceden bulabilirsiniz. Bir bakışta tüm yayın tarihleri:
Toplamda on ünlü kefaret ödemek için Spartalı bir kampa giriyor. Bunlar özellikle çeşitli TV formatlarından bilinen realite yıldızlarını içerir. Bir bakışta tüm adaylar:
Elsa Latifaj
Jörg Hansen
Thorsten Legat
Anita Latifi
Vanessa Mariposa
Bea Fidler
“Büyük Ünlülerin Kefareti”, ünlülerin daha önceki ihlalleri üzerinde çalışmalarının beklendiği bir Alman realite şovu. Sunuculuğunu Olivia Jones'un üstlendiği programda, geçmişte olumsuz manşetlere imza atan ünlüler sözde “günah kampına” davet ediliyor. Orada hatalarıyla ve sonuçlarıyla karşı karşıya kalıyorlar ve kendilerini rehabilite etmelerine yardımcı olacak çeşitli görevleri tamamlamak zorunda kalıyorlar.
“Kaybedenler Mahkemesi”ndeki katılımcılar her zaman bir çıkış oyununda birbirleriyle rekabet etmek zorunda olan iki kişiyi aday gösterdiğinden, her bölümde aday çemberi küçülür. Kaybeden gösteriyi terk eder. Kazanan 50.000 Euro tutarında para ödülü alacak (2023'te ödül parasını kendi aralarında paylaştıran üç kazanan vardı). Şu ana kadar kazananlar:
“The Big Celebrity Penance”: 3. sezonun başlangıç ve yayın tarihleri
Toplamda 16 bölüm olacak 7 Kasım 2024. Her hafta perşembe günleri saat 22:15'ten itibaren art arda iki bölüm yayınlanıyor. Bölümler hem ProSieben'de hem de Joyn'da yayınlanacak.
En son “utanç turunu” sabırsızlıkla bekliyorsanız, bölümleri her zaman 7 Kasım'dan itibaren Joyn PLUS+'ta bir hafta önceden bulabilirsiniz. Bir bakışta tüm yayın tarihleri:
- 1. Bölüm: 7 Kasım 2024 Perşembe, 22:15 ProSieben ve Joyn'da
- 2. Bölüm: 7 Kasım 2024 Perşembe, 22:15 ProSieben ve Joyn'da
- 3. Bölüm: 14 Kasım 2024 Perşembe, 22:15 ProSieben ve Joyn'da
- 4. Bölüm: 14 Kasım 2024 Perşembe, 22:15 ProSieben ve Joyn'da
- 5. Bölüm: 21 Kasım 2024 Perşembe, 22:15 ProSieben ve Joyn'da
- 6. Bölüm: 21 Kasım 2024 Perşembe, 22:15 ProSieben ve Joyn'da
- 7. Bölüm: 28 Kasım 2024 Perşembe, 22:15 ProSieben ve Joyn'da
- 8. Bölüm: 28 Kasım 2024 Perşembe, 22:15 ProSieben ve Joyn'da
- 9. Bölüm: 5 Aralık 2024 Perşembe, 22:15 ProSieben ve Joyn'da
- 10.Bölüm: 5 Aralık 2024 Perşembe, 22:15'te ProSieben ve Joyn'da
- 11.Bölüm: 12 Aralık 2024 Perşembe, 22:15'te ProSieben ve Joyn'da
- 12.Bölüm: 12 Aralık 2024 Perşembe, 22:15'te ProSieben ve Joyn'da
- 13. Bölüm: 19 Aralık 2024 Perşembe, 22:15'te ProSieben ve Joyn'da
- 14. Bölüm: 19 Aralık 2024 Perşembe, 22:15'te ProSieben ve Joyn'da
- 15.Bölüm: 2 Ocak 2025 Perşembe, 22:15 ProSieben ve Joyn'da
- 16.Bölüm: 2 Ocak 2025 Perşembe, 22:15 ProSieben ve Joyn'da
Toplamda on ünlü kefaret ödemek için Spartalı bir kampa giriyor. Bunlar özellikle çeşitli TV formatlarından bilinen realite yıldızlarını içerir. Bir bakışta tüm adaylar:
Elsa Latifaj
- “Almanya'nın Yeni Top Modeli” 2023'ten biliniyor
- “İnsanları kışkırtmayı seven ama aynı zamanda kendisinin de kışkırtılmasına izin veren bir adamım. Oldukça tartışmacı. Ve evet, çok hızlı bir şekilde çatıdan geçiyorum.”
Jörg Hansen
- “Unter Uns”dan biliniyor
- “'Utanç Turu'na katıldığım için mutluyum çünkü Olivia Jones'u tanımak isterim. Karışık duygularla çünkü muhtemelen durumu benden farklı görüyor ve benim yanlışımı işaret edecek. Ve kabuğumu kıracağı korkusuyla.”
- “Günaha Adası” 2019, “Orman Kampı” 2021 ile tanınır
- “Ödeyecek bir şeyim var mı? (gülüyor) Ama evet, kesinlikle telafi edilecek bir veya iki şey var. Belki de ağzım çok gevşek olduğundandır. Bu genellikle bazı kişilerde görülen bir sorundur. 'Utanç Turu'nda bana bir video göstereceklerini sanmıyorum… zaten binlerce kişiyle geliyorlar.” (gülüyor)
Thorsten Legat
- eski bir Alman profesyonel futbolcu olarak bilinir (VfL Bochum, Werder Bremen dahil)
- “Canım ve kanım olan oğlumun onun bir flört programında olduğunu düşünmesi benim için kampta dehşet olurdu. Bu hoşuma gitmez. Elimde değil, yapabileceğim tek şey onunla konuşmak. Ancak bununla ne yapacağı kendisine kalmış.”
- Thorsten Legat'ın oğlu “Temptation Island” 2023'ten tanınıyor
- “Babamla aramın tamamen bozulması ve bunun geri tepmesi benim için tam bir kamp dehşeti olurdu. Benim endişem babamın yeni nesille anlaşamaması ve umarım kendini fazla zorlamaz.”
Anita Latifi
- “Almanya süperstarı arıyor” 2014'ten biliniyor
- “İmajımı cilalamak için burada değilim çünkü imajım zaten mütevazı. (gülüyor) Sınırlarımı zorlamak benim için önemli. Daha önce hiç yaşamadığım şeyleri deneyimlemek benim için önemli.”
- “Yakışıklı Prens” 2019'dan biliniyor
- “Ben hiçbir dolandırıcılık yapmadım, kimseyi devirmedim, dövmedim. Bu yüzden aslında iyi bir hisle 'utanç turuna' çıkıyorum. Çünkü neye para ödemem gerektiğini bilmiyorum.”
Vanessa Mariposa
- “Eski Sahilde” 2021 filminden biliniyor
- “#CelebrityBüßen'de yer alıyorum çünkü geçmişimde çok kötü şeyler yaptım. Aslında krem olmayan, kayganlaştırıcı olan bir kremin reklamını yapmıştım. Her şey bir şakaydı ve bunun bedelini ödemek istiyorum.”
- “Almanya Sahili”nden biliniyor
- “Benim için Olivia Jones saygıyla bakılması gereken bir insan. Olayları tarafsız bir şekilde gördüğü ve iyi anladığı için her şeyi çok kolay açıklayabileceğiniz bir psikolog gibi. Ona bir şeyler anlattığımda beni etiketlememesi benim için önemli. Ama umarım bana birkaç ipucu ve birkaç cümleyle yardımcı olur ve oradan çok daha iyi bir insan olarak çıkarım.”
Bea Fidler
- “Buzlu şekerler” ile tanınır
- “#CelebrityBüßen konusunda neden haklıyım? Birincisi: Ben bir süperstarım. İkincisi: Küçük özsuyu yığınına biraz temiz hava getirmek istiyorum. Onlarca yıl süren bir kariyere dönüp baktığımda onlara hâlâ bir şeyler anlatabiliyorum. Bu konuda hevesli olup olmadıkları ne yazık ki 'Hmmm' noktamın ötesinde.”
“Büyük Ünlülerin Kefareti”, ünlülerin daha önceki ihlalleri üzerinde çalışmalarının beklendiği bir Alman realite şovu. Sunuculuğunu Olivia Jones'un üstlendiği programda, geçmişte olumsuz manşetlere imza atan ünlüler sözde “günah kampına” davet ediliyor. Orada hatalarıyla ve sonuçlarıyla karşı karşıya kalıyorlar ve kendilerini rehabilite etmelerine yardımcı olacak çeşitli görevleri tamamlamak zorunda kalıyorlar.
“Kaybedenler Mahkemesi”ndeki katılımcılar her zaman bir çıkış oyununda birbirleriyle rekabet etmek zorunda olan iki kişiyi aday gösterdiğinden, her bölümde aday çemberi küçülür. Kaybeden gösteriyi terk eder. Kazanan 50.000 Euro tutarında para ödülü alacak (2023'te ödül parasını kendi aralarında paylaştıran üç kazanan vardı). Şu ana kadar kazananlar:
- 2022: Steff Jerkel
- 2023: Daniele Negroni, Carina Spack, Daniel Köllerer