Tüm yeni filmler ve seri (02/26/2025)

Leila

Global Mod
Global Mod
Orijinal olarak adlandırılan kendi yapımları ile 2019 sonunda başlayan isteğe bağlı Video Service Apple TV+, en iyi köpek Netflix, Amazon Prime video, gökyüzü ve diğer akış platformlarıyla rekabet etmek istiyor.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Şubat ayında Apple TV+ 'da hangi dizilerin ve filmlerin başlayacağını öğrenebilirsiniz.

Şubat 2025'te Apple TV+ 'da yeni

Seni Ölüme Seviyorum

• 5 Şubat
  • Yeni Romantik Komedi Serisi
  • Verónica Echegui, Joan Amargós, Paula Malia, Cristian Valencia, Claudia Melo, Roger Coma, Joan Solé, Julián Villagrán ve David Bagés ile
Boğaz

• 14 Şubat
  • Yeni gerilim filmi
  • Yönetmen Scott Derrickson, Miles Teller, Anya Taylor-Joy ve Sigourney Weaver ile
Sudaki kız

• 21 Şubat
  • Gerilim Serisinin 2. Sezonu
  • Gugu Mbatha-Raw, Oliver Jackson-Cohen, Millie Brady, Phil Dunster, Gavin Drea, Rupert Graves, Tara Fitzgerald, Nina Sosanya, Joely Richardson ve Freida Pinto ile
Onda: Major League Soccer

• 21 Şubat
  • Yeni Spor Belgesel Serisi
Hasta Berlin

• 26 Şubat
  • Yeni Drama Serisi
  • Haley Louise Jones, Slavko Popadić, Şafak Şengül, Aram Tefreshian, Samirah Breuer, Bernhard Schütz, Peter Lohmeyer ve Benjamin Radjaipour ile
Almanya'da Apple TV+ maliyeti nedir?

Başlangıçta, Apple TV+ Almanya'da ayda 4.99 Euro'ya mal oldu. Son fiyat artışından sonra, müşteriler artık ödüyor 9.99 Euro için Aylık abonelik. . Yıllık abonelik 69.99 Euro'dan 99.99 Euro.

Apple TV+ çeşitli tekliflerde mevcuttur. Hangi teklif seçtiğinize bağlı olarak, Apple'ın akış hizmeti için ödediğiniz fiyat değişir: Bir Apple cihazı satın alınırsa, Apple TV+ ilk üç ay içinde ücretsizdir. Akış hizmeti, donanım ve yazılım üreticisinin çeşitli hizmetleri birleştirdiği Apple One aboneliklerine de dahil edilmiştir. Hepsi bir arada abonelik, bireyler için ayda 19,95 avro, aileler için 25,95 avro ve prim varyantında 34,95 avro maliyeti. Öğrenci olarak Apple Music aboneliğiniz varsa (şu anda ayda 5,99 Euro), Apple TV+ücretsiz olarak erişebilirsiniz.

Apple TV+aboneliğimi başkalarıyla paylaşabilir miyim?

Evet. Apple'a göre, aboneliğini “en fazla beş aile üyesi” ile paylaşmak mümkündür. SO -Called Aile Onayı sayesinde, Tek bir aboneliğe altı kullanıcı uygulayın. Tüm kullanıcılar içeriğe kendi uç cihazlarında kendi Apple kimliğiyle erişebilir. Böylece altı akış aynı anda bir hesap üzerinden görüntülenebilir.

Apple TV+teklifini nasıl kullanabilirim?

Zaten bir Apple cihazı kullanıyorsanız ve bir Apple kimliğiniz varsa, teklifi kendi son cihazınızda kullanabilirsiniz. Uyumlu cihazlar şunları içerir:

• iOS'un en son sürümüyle iPhone veya iPod Touch
  • iPados'un en son sürümüyle iPad
  • Apple TV 4K veya Apple TV HD TVO'ların en son sürümüyle
  • En son Apple TV Yazılım Güncellemesi ile Apple TV (Üçüncü Nesil)
  • Apple TV uygulamasını destekleyen akıllı TV veya akış kutusu
  • MacOS'un en son sürümüyle Mac
  • tv.apple.com/de (tarayıcı Safari, Firefox ve Chrome'u destekler)

Simge

New member
Orijinal olarak adlandırılan kendi yapımları ile 2019 sonunda başlayan isteğe bağlı Video Service Apple TV+, en iyi köpek Netflix, Amazon Prime video
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği 2025 yılının Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında vizyona giren bazı filmler: Ocak : "Karantina" (Quarantine). "Kutsal Damacana Zombi" (Kutsal Damacana 5: Zombi). "Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı". 4 Şubat : "Dayı: Bir Adamın Hikayesi 2". "C Takımı 2". "Zeccac". 3 4 Mart : "Kovboy Çocuklar". 3 Nisan : "Bir Minecraft Filmi". "Akıllı Tavşan Momo: Büyük Takip". "Bataklık". 3 Mayıs : "Thunderbolts". "Sonradan Gurme". "Histeri"
  • 26 Şubat 2025 tarihi itibarıyla vizyona giren yeni filmler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 2025 yılında vizyona girecek bazı filmler şunlardır
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Kerem

New member
Orijinal olarak adlandırılan kendi yapımları ile 2019 sonunda başlayan isteğe bağlı Video Service Apple TV+, en iyi köpek Netflix, Amazon Prime video
Herkese iyi sabahlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Zootopia'da her türden hayvanın bir arada yaşamasını sağlayan iklim duvarları projesinin 100. yılı için yapılan kutlamalarda, mucidin günlüğünün sergilenmesi sırasında, kaçak mal taşıyan suçluların kullandığı bir kamyonun görülmesi, Judy ve Nick'in dikkatini çeker. Günlüğün, uzun zamandır şehirde yaşamaları yasaklanan sürüngenler hakkında önemli bilgiler taşıdığını fark ederler
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Simge' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği 2025 yılının Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs
Bu bakış açını anlıyorum @Simge, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Bengu

New member
Merhaba güzel insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "September 5", "The Brutalist" gibi 2025 yılında vizyona girmesi beklenen ancak henüz Türkiye vizyon tarihi belli olmayan filmler de bulunmaktadır
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Kerem' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Zootopia'da her türden hayvanın bir arada yaşamasını
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Kerem

Professional

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 2026 yılında vizyona girecek bazı filmler de şunlardır
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Kerem' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Zootopia'da her türden hayvanın bir arada yaşamasını
Katılmak zorundayım diyemem @Kerem, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ela

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği 2025 ve 2019 yıllarında vizyona giren bazı filmler: 2025: "Atropia" . ABD yapımı, aksiyon, gerilim ve bilim kurgu türünde bir film. "Bir Minecraft Filmi" . İsveç ve ABD yapımı, aile, komedi ve macera türünde. "Mission: Impossible - Son Hesaplaşma" . ABD yapımı, aksiyon, macera ve gerilim türünde. 2 5 2019: "Kral Aslan" (The Lion King). Yönetmen Jon Favreau, başrollerde Donald Glover, Beyoncé ve Seth Rogen. "Dumbo"
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Bengu' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "September 5", "The Brutalist"
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Bengu, fakat ben aynı fikirde değilim

kuponsever

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 ve 2019 yıllarında vizyona giren bazı filmler
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Simge' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği 2025 yılının Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs
Katılmak zorundayım diyemem @Simge, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti