Vox “Mallorca komisyoncusu” Marcel Remus okulda zorbalığa uğradı

Leila

Global Mod
Global Mod
“Mallorca ajanı” Marcel Remus’un yeni müşterisi (Salı, 22:15, Vox): Balear adasında “Dr. Love” takma adıyla da bilinen İtalyan kozmetik cerrahı Giovanni Angiolini. Dottore menajerle el sıkıştığında ruh hali kararır: “Giovanni’nin sorunu onun bana fazla iyi görünmesi,” diye alay ediyor Remus potansiyel müşteri hakkında. “Bunun dışında her erkeğin kompleksleri vardır!”

Marcel’in şirkette oğlu için çalışan annesi Silke Remus ise oldukça farklı tepki veriyor. Güzellik doktorunu selamladıktan sonra, “Vay canına! Resimli kitaptan alınmış gibi boyanmış bir adam. Bu çok büyük bir görünüm!” diye haykırıyor. Ancak daha fazla sohbet etmek zor çünkü: 57 yaşındaki adam ne İtalyanca ne de İspanyolca konuşuyor. “Keşke önceden birkaç kelime öğrenseydim,” diye sinirleniyor ama yine de elinde bir koz var: “Kadınlarla iletişim kurabiliyorum: Biraz gülümsemelisin, biraz çekici görünmelisin” diyor Silke.

Marcel ve annesi: “Bu süper profesyonelce mi? O zaman şunu derdim: Hayır”

Çünkü “Dr. Love” Mallorca’da güneşlenmek için değil. Yaşayabileceği ve çalışabileceği bir villa arıyor. Halihazırda altı güzellik kliniği var ve yedi numaralı klinik de Balear adasına eklenecek. İlk nesnede, doktorla anlamsız bir şekilde flört eden annesi Remus’un sözünü defalarca keser: “Geniş bir ailen var mı? Marcel Remus gülerek yanında dururken soruyor. 36 yaşındaki adam biraz alaycı bir tavırla “Büyük anne, İspanyolcan iyi gidiyor” diyor. Silke’nin söylediğine göre “Dr. Love” “süper sevimli”. Biraz farklı olan ziyaret hakkında Marcel Remus: “Her şeyi göz kırparak görüyorum. Şimdi bana sorsaydın: Bu süper profesyonel mi? O zaman hayır derdim.”

Akış Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yeni.

Silke Remus, plajdaki yaklaşık yedi milyon avroluk bir villanın ikinci mülk denetimi sırasında da plastik cerrahın peşinden gitti: “Yüzümle neler yapabileceğinizi objektif olarak bilmek istiyorum” diyor. 57 yaşındaki adamın zaten bir fikri var: “Komisyonumu botoksa dönüştürürdüm.” Ancak “Dr. Love” iyileştirilecek pek bir şeyin olmadığını düşünüyor: “Çok güzelsin” diye fısıldıyor, “belki gözlerinin altında biraz hyaluronik asit var, hepsi bu” diye öneriyor 42 yaşındaki oyuncu.

Boynuz çerçeveli gözlük yüzünden zorbalığa uğradı

Güzellik konusu Marcel Remus’ta kötü anıları hatırlatıyor: “Eh, çocukken gerçekten çirkindim. Okulumda zorbalık konusu çok fazlaydı. Büyük, kalın, kemik çerçeveli gözlüklerle… zor zaman,” dedi ajan. Ayrıca annesi için: “Elbette bir annenin böyle bir şeyi deneyimlemesi zor, bu yüzden sık sık gözyaşı dökmek zorunda kaldım çünkü onun bundan acı çektiğini biliyordum” diyor Silke Remus.

Marcel Remus, bugün vücuduna çok dikkat etmesinin ve çok spor yapmasının da bu deneyimde payı olduğunu açıklıyor: “Bu her zaman bir motivasyon. Geriye dönüp baktığımda beni daha da güçlendirdi” diyor. Ayrıca “Dr. Love”, Mallorca brokerını kendine güvenen tavrıyla ikna etmiş görünüyor. İtalyan’ın yatırımcılarıyla yalnızca satın alımın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini netleştirmesi gerekiyor.

“Orta” Ira Wolff’un da başarı raporları var: Ruhsal şifacı, eski bir fincayı (satın alma fiyatı: yaklaşık altı milyon Euro) bir “arındırma töreni” ile negatif enerjilerden kurtardıktan sonra, müşteri artık orada çok daha rahat hissediyor. ve Silke Remus’u satış sözleşmesini hazırlaması için görevlendirdi. Ira’nın – patronunun aksine – fiziksel aktiviteden pek hoşlanmaması hiç de önemli değil: “Spordan nefret ediyorum” diyor sarışın.

Haberler/Tele gösterisi