ZDF suç dizisi için kapalı – Ulrike Kriener veda ediyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Ulrike Kriener veda ediyor

Kült araştırmacı durur: ZDF, 20 yıl sonra “Müfettiş Lucas” suç dizisini durdurur

Başrol oyuncusu Ulrike Kriener ile ZDF polisiye dizisi “Kommissarin Lucas”tan sahne.

© Kaynak: Barbara Bauriedl/ZDF/dpa

Aktris Ulrike Kriener, “Müfettiş Lucas” olarak ayrıldığını duyurdu – 20 yıldan fazla bir süre sonra, bu aynı zamanda popüler ZDF suç dizisinin de sonu anlamına geliyor. Son bölümler yayınlanmadan önce Kriener, hangi çıkış senaryosunu kesinlikle reddettiğini açıklıyor.

Mainz/ Münih. Aktris Ulrike Kriener, 20 yılı aşkın bir süredir ZDF’yi “Müfettiş Lucas” olarak araştırıyor – şimdi polisiye dizisine veda etmek üzere. Son iki bölümün ardından, televizyon komiseri Ellen Lucas ve dolayısıyla dizinin kendisi için de bitti. ZDF, talep üzerine Salı öğleden sonra bunu duyurdu: “‘Komiser Lucas’ dizisi, 2023 sonbaharında son iki bölümün yayınlanmasıyla sona eriyor.” Personel hakkında daha önce “Münchner Merkur” a bilgi verilmişti.

Kriener, Salı günü ZDF Turuncu Saat’te “Münchner Merkur” ile yaptığı röportajda, “Her zaman geriye bakıp ‘İyi iş çıkardın. Hayatında harika bir dönemdi’ diyebilmek istemişimdir.” Münih Film Festivali.

Ulrike Kriener, Komiser Lucas rolünü “büyük bir hediye” olarak tanımlıyor.

30’dan fazla kez sahneye çıktıktan sonra 68 yaşındaki oyuncu rolü hakkında şunları söyledi: “Onu seviyorum! Bu kaba karakteri yıllar içinde daha da geliştirmek, onu daha da iyi ayırt etmek büyük bir hediyeydi. Bilmiyorum. Ve sonunda, Marienplatz’ta -silahlı ya da silahsız- bana çıplak katlanabileceğinizi ve Lucas’ı oynayabileceğimi hissettim.”

Akış Ekibi

Netflix & Co. için en iyi dizi ve film ipuçları – her ay yeni.

Kriener, son görevlere bakıldığında, normalde TV komisyon üyeleri arasında popüler olan bir çıkış senaryosunu reddetti: “Hiçbir koşulda vurulmak istemedim.” Neyse ki, bundan kurtuldu. “Önceden hep “güçlü kadınlardan” bahsedip de sonunda asistanlarının kollarında kanlar içinde ve sızlanarak böylesine aptalca bir kahramanca ölüme mahkûm edilmelerini değersiz buluyorum? Hayır, güçlü başlarsan, Ayrıca güçlü bitirmeli ve bence başardık.”

Uzun yıllar Regensburg’da ve son olarak Nürnberg’de çekilen “Kommissarin Lucas” dizisi, ZDF’nin reyting rekorları kıran dizilerinden biri. 5,5 milyondan fazla izleyici düzenli olarak vakaları açar.

Haberler