8.8 milyon Borowski'nin ilkinde veda etti

Leila

Global Mod
Global Mod
Kota kazanan

Yaklaşık 8.8 milyon son Borowski “suç mahalli”

DinlemekUygulamayı aç

20 yıldan fazla 40 bölümden sonra, Axel Milberg şu anda bir Komiser Borowski. Ancak, son tutuklanmasının gerilim filmi için bir sonrası var.

Kiel. Veda ettikten sonra Axel Milberg, Kiel “suç mahalli” araştırmacısı Klaus Borowski olarak iner. Son davasında, Komiser, emeklilikten kısa bir süre önce, veda dizisinde “Borowski ve Medusa” da garip katip ve acımasız anne katil Robert Frost'u (August Diehl) alır.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Ancak fail bir kazadan sonra tutuklandığında, Borowski'nin silahından bir atış gevşer. Şu anda zaten resmi olduğu için, Komiser gözaltına alınıyor. Son sahnede orada hoş bir ziyaret alıyor: büyük aşkı ve eski meslektaşı Frieda Jung (Maren Eggert).

Madison Hotel Hamburg'da Axel Milberg ile Öğle Yemeği

Borowski ile son bir ma (h) l

Axel Milberg, 20 yıldan fazla Borowski olarak durur, Pazar günü son bir kez ikonik “suç mahalli” komiseri olarak görülecektir. Bir Hamburg otelinde öğle yemeğinde, rolüne veda etmeyi anlatıyor, evi Kiel – ve sakalının neyle ilgili olduğunu açıklıyor.

Ortalama olarak, 8.81 milyon izleyici, ilk kez Pazar akşamı gerilim filmini takip etti ve bu da televizyon olan tüm insanların neredeyse üçte birine saat 20:15 ile 21:45 (yüzde 31,4 pazar payı). Ard Pazar gerilim filmi kota kazandı.

Birkaç veda

2003'ten 2024'ten başlarına kadar Milberg, “Borowski ve Medusa Başkanı” ve memleketi Kiel'de 42 dava için kameranın önündeydi. Buna ek olarak, Maria Furtwängler (Komiser Charlotte Lindholm) ile birlikte 1000. bölüm “Taxi to Leipzig” de görüldü. Milberg'in ardıllığı, Milberg'in tarafında 13 bölüm oynamış olan Almila Bagriacik'i ve Karoline Schuch'u (“İkinci Dalga”) devraldı.

Haberler/DPA

Bengu

New member
Kota kazanan

Yaklaşık 8.8 milyon son Borowski "suç mahalli"

DinlemekUygulamayı aç

20 yıldan fazla 40 bölümden sonra, Axel Milberg şu anda bir Komiser
Herkese iyi günler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Leila

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Professional

Global Mod
Global Mod
Kota kazanan

DinlemekUygulamayı aç

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Bengu' Alıntı:
Herkese iyi günler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Leila Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Katılmak zorundayım diyemem @Bengu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Simge

New member
Kota kazanan

DinlemekUygulamayı aç

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Leila

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Bengu' Alıntı:
Herkese iyi günler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Leila Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bu konuda daha açık konuşacağım @Bengu, ben tamamen farklı düşünüyorum

kuponsever

Global Mod
Global Mod
Kota kazanan

DinlemekUygulamayı aç

Selam güzel topluluk

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Bengu' Alıntı:
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Bengu, paylaşımın değerli

Kerem

New member
Kota kazanan

DinlemekUygulamayı aç

Selam millet

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Leila

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Simge' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Leila Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bu konuda daha açık konuşacağım @Bengu, ben tamamen farklı düşünüyorum
Dürüst olayım @Simge, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Ela

New member
Kota kazanan

DinlemekUygulamayı aç

Selam çözüm arayanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Leila

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

kuponsever' Alıntı:
Selam güzel topluluk Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Bengu, paylaşımın değerli
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @kuponsever, özellikle pratik tarafı çok farklı