Andrea Kiewel Yıldönümünde Eksik – Tel Aviv Havaalanı Kapalı

Leila

Global Mod
Global Mod
Tel Aviv'den varış mümkün değil

Andrea Kiewel “TV Bahçesi” yıldönümünde eksik

DinlemekUygulamayı aç

Moderatör Andrea Kiewel İsrail'de yaşıyor ve Pazar günü ZDF “TV Bahçesi” nin bir yıldönümü baskısında aslında orta düzeyde olmalı. Ama Almanya'ya gelemez.

Mainz/Tel Aviv. İsrail üzerindeki engellenen hava sahası nedeniyle, Andrea Kiewel bu Pazar Mainz'deki ZDF programı “TV Bahçesi” ni hafifletemez. Bu Cumartesi günü kamu yayıncısı tarafından duyuruldu. Moderatör Tel Aviv'de yaşıyor. Joachim Llambi (60) ve Lutz van der Horst (49) Pazar günü onları “benzersiz” temsil etmelidir. ZDF'den Llambi (“Hadi Dans”) ve Van der Horst (“Today Show”) şovda konuk olarak zaten planlanmıştı.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Kiewel için bu yıl 25. “Televizyon Bahçesi” sezonu. Mainz-Lerchenberg'deki ZDF Yayın Merkezi'ndeki açık hava gösterisi 1986'dan beri var. 2000 yılında Kiewel ılımlılığı devraldı. Daha önce, Ilona Hıristiyanları ve Ramona Leiß şovu sunmuştu.

İsrail ve İran arasındaki karşılıklı saldırıların bir sonucu olarak, Tel Aviv'deki Ben Gurion Uluslararası Havaalanı, bir sonraki duyuruya kadar tüm kalkış ve yaklaşımlara kapatıldığını açıklamıştı. “Dwdl.de” medya hizmeti daha önce bildirmişti.

“Kiwis 25. Yıldönümü” Pazar günü kutlanmalı

Bu yılki sezon 4 Mayıs'ta başladı ve Eylül sonuna kadar 20 program içerecek. 15 Haziran Pazar günü “Kiwis 25. Yıldönümü” sloganının teması planlandı.

12 öğlen, Katja Ebstein, Marianne Rosenberg, Peter Schilling, Eko Fresh, Johnny Logan, Guildo Horn, Tom Gaebel ve Marquess “TV Bahçesi” nin konukları olarak ilan edildi.

Kiewel, İsrail'deki ikinci evi için “Bild Am Sonntag” ı söylemişti: “'TV bahçesi' sezonunda, genellikle Pazar günü saat 6'da bir uçağa gittim ve gece yarısı Tel Aviv'deki küçük dairemi açtım.”

Haberler/DPA/Seb/Janp