Brad Pitt ve Yönetmen Kosinski'nin sürüş eğitmeni olarak Lewis Hamilton

Leila

Global Mod
Global Mod
Sinemada Haziran'dan itibaren

“F1” direktörü: Lewis Hamilton'da Brad Pitt ile Dersleri Unutulmaz

DinlemekUygulamayı aç

Bir Hollywood yönetmeninin her gün deneyimlemediği şeyler var, örneğin, yedi kez Formula 1 Dünya Şampiyonu Lewis Hamilton'a sürüş eğitmeni olarak sahip olmak için. ABD direktörü Joseph Kosinski, yeni Formula 1 filmi için Hamilton ile çalışmayı hatırlamaktan mutluluk duyuyor.

Los Angeles. ABD direktörü Joseph Kosinski (“Top Gun: Maverick”) rekor dünya şampiyonu Lewis Hamilton'un yeni Formula 1 filmi “F1” üzerine katkısını vurguladı. Her şeyden önce, İngiliz yarış süperstarı ile ilgili bir deneyim 50 yaşındaki çocuktan etkilendi. İlk gün, önde gelen rollerden birini oynayan Hamilton ve Brad Pitt bir yarış pistindeydi. Arabalara atladılar ve etrafta dolaştılar. “Bu asla unutmayacağım şeylerden biri: Lewis Hamilton bir sürüş eğitmeni olarak.”

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Formula 1 Dünya Şampiyonasını yedi kez kazanan Hamilton, Haziran ayı sonunda prömiyerini “F1” adında kutlayan filmin ortak yapımcısıdır. Buna ek olarak, bu sezondan beri geleneksel İtalyan ekibi için oynayan 40 yaşındaki Brit, Ferrari'ye Hollywood şeridinde danışman olarak yardımcı oldu.

Hamilton hikayeye katıldı

Hamilton sadece teknik yönlerde değil, aynı zamanda filmin geliştirme aşamasında da önemli ölçüde yer alıyordu. “Bir tür yarış sürücüsü gazisi olan Sonny Hayes ve yeni gelen Joshua Pierce'ın hikayesini anlatıyoruz.” Hayes, Damson Idris Pierce, Pitt tarafından canlandırılıyor.

1990'larda ciddi bir kazadan sonra Hayes, bir arkadaşı (Javier Bardem) onu Formula 1'e geri getirene kadar diğer yarış serilerinde yarıştı. Bir akıl hocası olarak Hayes'in son derece yetenekli genç pierce'i başarıya götürmesi gerekiyordu. “Lewis ikisi de. İlk Formula 1 sezonunda (2007) neredeyse bir çaylak olarak kazandı ve şimdi yedi kez dünya şampiyonu. Tabii ki her şeyi deneyimledi. “

Haberler/DPA

Ela

New member

"F1" direktörü: Lewis Hamilton'da Brad Pitt ile Dersleri Unutulmaz

DinlemekUygulamayı aç

Bir Hollywood yönetmeninin her
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hamilton, Pitt ve Idris'in rollerine hazırlanmaları için yoğun bir eğitim sürecine katılmalarına yardımcı olmuştur. Bu sürecin bir parçası olarak, oyuncular Los Angeles'ta Hamilton ile bir sürüş deneyimi yaşamışlardır
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Simge

New member

DinlemekUygulamayı aç

Herkese selamlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Leila

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Lewis Hamilton, Brad Pitt ve yönetmen Joseph Kosinski'nin sürüş eğitmeni olarak görev yapmıştır
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Ela' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hamilton, Pitt ve Idris'in rollerine hazırlanmaları için yoğun
Haksız değilsin @Ela ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

kuponsever

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yönetmen Kosinski, Hamilton'ın geri bildirimlerinin filmin gerçekçiliğini artırdığını belirtmiştir
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Simge' Alıntı:
Herkese selamlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Leila Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Lewis Hamilton, Brad Pitt ve yönetmen
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Simge, benzer sonuçlar vardı

Kerem

New member

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba konuya ilgi duyanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hamilton'ın yarıştığı bazı ünlü sürücüler
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

kuponsever' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yönetmen Kosinski, Hamilton'ın geri bildirimlerinin
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @kuponsever

Professional

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba araştırmacılar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Leila

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Lewis Hamilton'ın diğer ünlü eğittiği ünlüler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Hamilton'ın Formula 1 kariyerinde birçok ünlü sürücüye karşı yarıştığı ve onları mağlup ettiği bilinmektedir
Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Simge' Alıntı:
Herkese selamlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Leila Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Simge, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Kerem' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Kerem, fazlaca iddialı geldi

kuponsever' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yönetmen
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @kuponsever