Corona, Nico Santos’a hayatının aşkını nasıl verdi?

Leila

Global Mod
Global Mod
Yıl dönümü sezonunun altıncı bölümüne “Sing meine Song” girdiğinde çıta yükseldi. Geçen hafta, Alli Neumann odak noktasıydı ve sunucu Johannes Oerding, on yıllık değişim konserinde “hiç bu kadar çok kahkaha olmamıştı” şüphelendi. 2020’den sonra ikinci kez orada olan Nico Santos, bölümüne ayak uydurabilecek mi? Sonuç her zaman şaşırtıcıydı: Clueso bir rockçı oldu, Alli Neumann grunge’ı sundu, Montez hayal edilemeyecek yüksekliklerde kendi kendine şarkı söyledi ve Santos’un kendisi de özel hayatına dair ender içgörüler verdi.

Gerçek adı Nico Wellenbrink olan Santos, 1993 yılında Bremen’de doğdu ve dokuz aylıkken ailesiyle birlikte Mallorca’ya taşındı. Küçük yaşta şarkı söylemeye başladı, daha sonra şovmenlik yaptı. 2013 yılında yapımcı B-Case ile tanıştı. İlk olarak biraz sonra Topic ile ortak şarkısı “Home” ile dikkatleri üzerine çekti.

Kişisel anekdota dokunmak

Sunucu Johannes Oerding şarkıyı ele alırken “İngilizcem o kadar iyi olmadığı için yeni şarkı sözleri yazdım” dedi. Yakın zamanda Ina Müller’den ayrıldığı bilinen Oerding, “Seni kaybetmeme izin verme çünkü beni çok daha iyi yapıyorsun,” diye yürekten söyledi. Santos hayretle, “Ondan ne anlam çıkardığına inanamıyorum,” dedi.

Clueso bir rock'çı oldu - ve Nico Santos o kadar hevesliydi ki önünde diz çöktü.

Clueso bir rock’çı oldu – ve Nico Santos o kadar hevesliydi ki önünde diz çöktü.

© Kaynak: RTL / Markus Hertrich

Santos’un “Almanlaştırılan” tek hiti “Ev” değildi. Clueso, “Play With Fire” için yeni sözler yazdı ve üstüne “Linkin Park’tan biraz boya” aldı. “Kahretsin,” diye haykırdı Santos ve hemen kanepeden sallanan seslere atladı. “Şimdi konserlerimde ne yapmam gerekiyor? Senin versiyonunu yapacağım, bu çok daha iyi!” Başka bir çeviri de Montez’den: “Bunu hak etmiyorum. Beni de sevdiğini söyle,” diye yazdı kendi “Low On Love” versiyonu için, daha önce bilinmeyen yüksekliklere yükseldi. Alli Neumann ve Stefanie Kloß için çok fazla: Neumann, ağzının köşeleri titreyerek Kloß’a sarıldı. Şüphesiz Montez’in en güçlüsü Bu sezon şu ana kadarki performansı.

Ve Lea ayrıca Santos’un bir şarkısını Almancaya dönüştürdü: “Sana Yalan Söyler Miyim”den küçültülmüş bir balad yaptı. Santos, “Karım için yazdığım ilk şarkıydı” dedi. “Söz olarak. Ne olursa olsun, ben her zaman oradayım.” Santos daha sonra şarkının “devamını” kendisi sundu: Yeni albümü “Ride”daki “Real Love” parçası, geçen yıl evet dediği eşi Aileen’e içten bir aşk ilanıdır. Santos açıkça, “Birbirimizi on bir yıldır tanıyoruz. İkimizin de çalıştığı Robinson Kulübü’nde tanıştık,” dedi. Uzun bir süre sadece arkadaştılar ama her zaman inanılmaz bir bağları oldu.

Montez olarak onun versiyonu Düşük Aşk sunulan, Alli Neumann (sağda) ve Stefanie Kloß eridi.

Montez olarak onun versiyonu Düşük Aşk sunulan, Alli Neumann (sağda) ve Stefanie Kloß eridi.

Montez, “Low On Love” versiyonunu sunduğunda, Alli Neumann (sağda) ve Stefanie Kloss eridiler.

© Kaynak: RTL / Markus Hertrich

2020’de “Sing mein Song” için ayrılmadan önceki gün kıvılcımlar saçtı. “Yeni bekardım ve o da öyleydi. Birdenbire her şey hakkında saatlerce konuştuk,” diye hatırlıyor Santos. Ancak başlangıçta, yaklaşan tur programı nedeniyle birbirlerini aylarca göremeyecekler gibi görünüyordu. “Neyse ki dünya durdu ve benim zamanım oldu: Karantina başlamadan bir gün önce bana geldi ve o andan itibaren artık ayrı değildik. Bu yüzden her zaman derim ki: Buraya bir Nico olarak geldim ve farklı biri olarak döndüm. Nereye ait olduğumu biliyorum, evimi buldum.” Duygulu türküyü meslektaşlarına sunduğunda hepsi aynı fikirdeydi: “Çok güzel!”

Alli Neumann şaşkın yüzler yapıyor

Bunun dışında Alli Neumann bir kez daha şaşkın yüzlere neden oldu. Şarkıcı, grunge versiyonunda “Safe” i seslendirdi. “Az önce birini hastaneye götürdüm, sonra arabaya geri döndüm ve bu şarkı çaldı” dedi. “O noktada duygusal olarak aklımın ucundaydım ve tamam, bu artık benim elimde değil – ve ona iyi bakıp yardım edeceklerini umdum.” Neumann’ın kaygısı, “Ona dikkat et, ona dikkat et” gibi sözler söylerken hâlâ duyulabiliyordu.

“Sen sadece en ateşli şeysin,” diye heyecanlandı Santos. Stefanie Kloß, “Streets Of Gold” versiyonuyla da onu ikna edebildi. Kloß’un duygusal performansı sırasında gözlerini kapatmaya devam eden Santos, şarkı bildiği anda yaratıldı: “Şimdi doğru insanlarla doğru yolculuktayım” dedi. “O şarkıyı çok uzun zamandır duymadım. Yeni bir kapı açtın. Bana şarkıda hiç hissetmediğim şeyleri hissettirdin.”

“Sonuç ne?” Oerding sonunda bilmek istedi. Santos, “Maalesef, suskunum. Sorun şu ki… Hayır, bu bir sorun değil, tam tersi. Bir insanın burada oturabileceği en şanslı şey,” diye yanıtladı Santos. Akşamın şarkısının protea’sı daha sonra Oerding’e gitti. “Çünkü bizi böyle bir araya getiriyorsun. Çünkü sen harika bir insansın ve tanıdığım en çılgın müzisyenlerden birisin.”

Haberler/Tele gösterisi