Eğitimde hibrit öğrenme modeli yaygınlaşıyor

kunteper

Global Mod
Global Mod
bir fazlaca bölümde olduğu üzere, eğitim dünyasındaki dijital dönüşüm de yeniliklere kapı araladı. Öğretmen-öğrenci münasebetleri bir daha yazılırken, eğitimde vakit ve yerden bağımsız öğrenme tecrübesi de yaygınlaşmaya başladı. Tudem Yayın Kümesi, hibrit öğrenme modeliyle öğretmenlerin hayatını kolaylaştıracak ve öğrencilere etkileşimli ödev yapma ortamı sağlayacak dijital bir platform tasarladı. Tudem Dijital isimli platform, kültür ve eğitim yayınlarına dair öğretmenlerin muhtaçlık duyduğu her şeyi bir ortada sunan Tudem Öğretmen ile de entegre çalışıyor.

ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ-ÖĞRENME ÜÇGENİNDE MUTLAK BAŞARI

Tudem Yayın Kümesi Eğitim Koordinatörü Pınar Camal, hususla ilgili yaptığı açıklamada, öğretmenlerin çalışma hayatını kolaylaştırmak için tasarladıkları Tudem Dijital’le öğretmen-öğrenci-öğrenme üçgeninde mutlak muvaffakiyete odaklandıklarını söyleyerek, “Eğitimdeki dijital dönüşüm, evvela öğretmenin rolünü değiştirdi. Öğretmenler bilgi çağında artık tecrübeli birer yol göstericiye dönüştü. 1984 yılından bu yana eğitimde çağdaş yaklaşımlara öncülük eden Tudem Yayın Kümesi olarak, birinci gayemiz onları en uygunla buluşturmak. Bu alanda attığımız adımların olgun bir meyvesi olan Tudem Dijital ile artık de eğitimde dijital dönüşümün öncüleri içinde yer almaya hazırlanıyoruz” dedi.

ÜCRETSİZ AKILLI DİJİTAL ASİSTAN DESTEĞİ

Pınar Camal, öğrenci ve öğretmenler için vakit ve yerden bağımsız bir çalışma tecrübesi vaat eden Tudem Dijital’in sunduğu faydaları şöyle özetledi: “Sınıfında seçili Tudem mamüllerini kullanan öğretmenler, akıllı dijital asistan AKAS yardımıyla fiyatsız sahip olacakları kitap içeriklerini, akıllı tahtaya yahut ekrana yansıtabilecek, öğrencilerle interaktif çalışmalar gerçekleştirebilecek. Tudem Dijital’in sunduğu teknoloji takviyeli Etkin Ödev Sistemi ile öğretmenler için ödev vermek de kolaylaşacak.”

SELF SERVİS OPTİK OKUMA YAPILACAK

Tudem bayilerinden ücretiz aktivasyon kodu alan öğretmenlerin tudemdijital.com’u çabucak kullanmaya başlayabileceklerini söyleyen Tudem Yayın Kümesi Eğitim Koordinatörü Pınar Camal, kelamlarını şu biçimde tamamladı:

“Kayıt sırasında seçecekleri branş ve sınıfa uygun kitap içeriklerinin tamamına sınırsız ve fiyatsız olarak erişebilecek öğretmenler, ek imkanlara da sahip olacak. Online ödev takip sistemine erişecek öğretmenler, öğrenci kazanım raporlarını görüntüleyebilecek, kurs, sınıf ve okul istatistiklerini değerlendirebilecek, akıllı tahta uygulamaları ve görüntü tahlillere ulaşabilecek. Tudem Dijital aracılığıyla sunduğumuz bir başka yenilik de optik okuma ve tahlil. Taşınabilir Tahlil uygulamasına giriş yapan öğrenci ve öğretmenler, taşınabilir optiklerini kendilerini okutup sonuçlara süratlice ulaşabilecek, görüntü tahlilleri görüntüleyebilecek ve Etkin Ödev Sistemi’ni kullanabilecek.”