Geissens'de silahlı çöküş

Leila

Global Mod
Global Mod
Saint-Tropez. Silahlı hırsızlar, kesme yarası, açık kasa: gerçeklik yıldızı Robert Geiss ve eşi Carmen, kendi sözleriyle, Saint-Tropez'deki lüks mülklerinde bir korku gecesi yaşadılar. “Ne yazık ki, kabus bugün gerçekleşti,” dedi Robert Geiss Pazar sabahı erken saatlerde Instagram'daki bir videoda. Arka planda görmek için: Hussens'in evinde bulunan palmiye ağaçları, yanıp sönen ışıklar ve sağlık görevlileri.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Geiss, “Saint-Tropez'deki kendi evimizde en iyi şeyden saldırıya uğradık: dört silahlı aptaldan” diyor. “Güvenleri açmak zorunda kaldık.” İlk olarak, “resim” olay hakkında rapor vermişti. Kamu savcısı ve jandarmerie başlangıçta yorum yapmak için mevcut değildi.

“Carmen boğuldu, 'boyunda bir kesim var'

Başka bir videoda, 61 yaşındaki yanıp sönen ışıklarla acil bir araç çekti, sonra kamerayı tekrar yönetti. Karısı Carmen hakkında şöyle dedi: “Şimdi ambulans geliyor çünkü Carmen boğuldu, 'boynumda bir kesim. Kaburgalarıma adım attın, sanırım bir kaburga kırdım.”

Carmen ve Robert Geiss her ikisi de Köln'de doğdu ve 1994'ten beri evlendi. O zamanlar girişimcinin bir spor giyim etiketi vardı, Carmen bir model ve fitness eğitmeni olarak çalıştı. 2011'den bu yana, ikisi televizyon şovu “Die Geissens-A korkunç göz alıcı aile” ile Jet Set Life hakkında bir fikir verdiler.

Çevrimiçi tıraş ve korku

Hayranlar ve aile, Crevets'in yorumunda dehşete düştüğünü ifade ettiler: “Günümüzde gerçekten güvenli olmadığımızı görmek çok üzücü,” diye yazdı kızı Shania Geiss. Yok edildi. “Seni seviyorum”.

Kızı Davina Geiss de videoyu şöyle yorumladı: “Anneden çağrı aldığımda çok şok oldum. Ve çok ağlıyordu.” Dünyadaki pek çok kötü şey oldu – ama bu en kötüsü.

Robert Geiss: Bizi Kardashians gibi al

Artık failleri bulmak için videoları değerlendirmek istiyorsunuz, Robert Geiss takipçilerine bildirdi. “Belki bir şekilde çocukları mahkum edebiliriz.” Videoları varsa, onları gönderecek, emin oldu.

Videosu hakkında yazdı: “Paris'teki Kardashians gibi hissediyoruz.” Reality TV yıldızı Kim Kardashian 2016 yılında Paris'te soyuldu. Failler yakın zamanda birkaç yıl hapse mahk wasm edildi.

Haberler/DPA